• BIST 9678.33
  • Altın 2504.672
  • Dolar 32.5831
  • Euro 34.8411
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Felis Ödülleri 2021’de ilk gecenin ödülleri yıldızları bir araya getirdi.

Felis Ödülleri 2021’de ilk gecenin ödülleri yıldızları bir araya getirdi.
Törenin bu akşam gerçekleşen ilk ayağında dokuz bölümde en iyiler ödüllerine kavuştu. Kazanan ekiplere ödüllerinin ünlü yıldızlar tarafından verilmesi gecenin sürprizlerinden biri oldu.

Bu yıl 4 bin 339 başvuru alarak rekora imza atan Felis Ödülleri 2021’de ilk gece geride kaldı. Dönüştüren Pazarlama Etkisi Bölümü, Film Bölümü, Entegre Kampanyalar Bölümü, Marka Deneyimi ve Aktivasyon Bölümü, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Bölümü, Üretimde Ustalık ve Tasarım Bölümü, Veri Kullanımı Bölümü ile yarışmaya bu yıl eklenen E-Ticaret ve Sosyal Medya Bölümlerinde ödüller, Zorlu PSM’de Simge Fıstıkoğlu sunuculuğunda düzenlenen gecede sahiplerini buldu.

1-247.jpg

Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan, bu yıl organizasyonda yer alan 307 jüri üyesine MediaCat ve tüm sektör adına teşekkürlerini sundu. 16 yıldır Felis Ödülleri ile etkili yaratıcılığı ödüllendirdiklerini ifade eden Özkan, iki gün boyunca etkili yaratıcılığın yanı sıra azmi, çalışkanlığı ve iradeyi kutlamak için bir arada olacaklarını söyledi.

Büyük Ödüller ve yılın ajansları

Felis Ödülleri’nin ilk gecesinde yedi Büyük Ödül dağıtıldı. Dönüştüren Pazarlama Etkisi Bölümü Büyük Ödülü Yarının Suyunu Kurtarmak ile Reckitt/Finish’in oldu. Finish markasının reklam yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ geceye özel olarak hazırladığı video ile katılarak ekibe ödülünü takdim etti. Yarının Suyunu Kurtarmak aynı zamanda Havas Turkey’e Entegre Kampanyalar Bölümü’nde Büyük Ödül ‘ü getirdi.  Havas ekibine ödülünü başarılı ve sevilen oyuncu Deniz Barut verdi.

Film Bölümü Büyük Ödülü Yeni Rakı Global için hazırladığı Burası İstanbul ile BLAB, ödülünü deneyimli oyuncu Turgut Tunçalp’ten aldı. Marka Deneyimi ve Aktivasyon Bölümü Büyük Ödülü BluTV için hayata geçirilen Terapi Yorum ile Punch BBDO’nun oldu. Punch BBDO ödülünü geceye özel bir video ile katılan başarılı sanatçı Demir Demirkan takdim etti.

2-132.jpg

Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Büyük Ödülü Unilever/Elidor için hazırladığı #DedimOlabilir ile Medina Turgul DDB’nin olurken, ekibin ödülünü gece için hazırladığı özel bir video ile katılan, son dönemin dikkat çeken oyuncularından Leyla Feray takdim etti.

3-074.jpg

Sevan Bıçakçı Mücevher Tasarım için hazırlanan Shaping Dreams into Art ile Jaguar Projects Üretimde Ustalık ve Tasarım Bölümü Büyük Ödülü’nü ise son yılların rating rekorları kıran dizisinde yer alan başarılı oyuncu Eda Ece takdim etti. Ece, gece boyunca güzelliği ve sempatikliği ile salondakileri büyüledi.

4129Grey de Mastercard Türkiye için hayata geçirilen Umudu Hesaplamak ile Veri Kullanımı Bölümü’nde Büyük Ödülü Aylin Engör tarafından takdim edildi.Felis Ödülleri 2021’de Yılın Bağımsız Ajansı Rafineri, ödülünü Fırat Doğruloğlu‘nun elinden alırken, Yılın Prodüksiyon Ajansı ise Depo Film oldu. Depo Film ekibi ödüllerini gece video ile katılan sevilen oyuncu Sedef Avcı takdim etti. Üretimde Ustalık ve Tasarım Bölümü jürilerinin seçimiyle Sektöre Katkı Ödülü Ömer Ahunbay’ın oldu.

Harun Tekin ve Koray Candemir ile Şakalı Akustik

Rock müzik sahnesine yön vermiş, ortak tutkulara sahip, iki arkadaş Koray Candemir ve Harun Tekin’in 2018 yılından beri beğeni ile takip edilen projesi “Şakalı Akustik”, ödül gecesi sonrasında misafirlere keyif dolu anlar yaşattı.

Sahnede kendi şarkılarını, birbirlerinin şarkılarını ve sevdikleri diğer şarkıları seslendiren ikili, eğlenceli ve samimi halleriyle izleyenlere unutulmaz bir anı bıraktı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113