• BIST 14489.09
  • Altın 7079.41
  • Dolar 48.0593
  • Euro 56.2968
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 30 °C

UFUK ÖZKAN’LI “AHVAL: KARANLIĞIN ESİRİ” İÇİN GERİ SAYIM

UFUK ÖZKAN’LI “AHVAL: KARANLIĞIN ESİRİ” İÇİN GERİ SAYIM
Ufuk Özkan başrolde olduğu, korku ve psikolojik gerilim filmi beyazperdeye taşınıyor!
 

Argeus Film Yapım imzalı “Ahval: Karanlığın Esiri” filminin çekimleri öncesinde oyuncu kadrosu Beyoğlu’nda bulunan Şira Kitap ve Kahve’de gerçekleştirilen okuma provasında bir araya geldi. Filmin başrolünü üstlenen Ufuk Özkan ve deneyimli oyuncu kadrosuyla dikkat çekti.

Yönetmen ve senaristliğini Metin Uluşal’ın yaptığı filmde UFUK Özkan’a Hülya Diken ve Şahin İmamaliyev başrolde eşlik ederken, Meral Çetinkaya, Umut Özkan ve Ömer Gecü de kadroda yer alıyor.

Senaristin çocukluk yıllarında duyduğu bir cümlenin yıllar sonra senaryoya dönüşmesiyle ortaya çıkan “Ahval: Karanlığın Esiri”, karakterlerin ve izleyicinin farklı “hallere” sürüklendiği çok katmanlı hikâyesiyle merak uyandırıyor.

-248.jpg

Sete çıkmaya hazır olan ekip, İstanbul’un mistik ve otantik mekânlarını filmin atmosferine taşıyacak. Yapım, izleyiciyi tedirginlik ve kafa karışıklığının hiç eksilmediği, sıra dışı bir gerilim yolculuğuna çıkarmayı hedefliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113