• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

Dünyanın en büyük takımı AK Parti?dir

Dünyanın en büyük takımı AK Parti?dir
AK Parti?den Kartal belediye başkan adaylığı açıklanan Bekir KILIÇ için düzenlenen aday tanıtım toplantısında söz alan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Temurhan YILDIZ, ?Yapılamaz denilenleri yaparak, sizlerle birlikte büyük başarılara imza atan, dünyanın en

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde yoğun bir partili ve vatandaş topluluğunun katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım programına, milletvekili Mehmet Sekmen, ilçe başkanı Temurhan Yıldız, Kartal belediye başkan adayı Bekir Kılıç, ilçe teşkilatı yöneticileri, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri iştirak etti.
AMACIMIZ SADECE
BELEDİYE BAŞKANLIĞI DEĞİL
n Programın açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Temurhan Yıldız, “Öncelikle sayın belediye başkan adayımıza, ilçemize ve partimize hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Tüm teşkilat mensuplarımız, yapılan çalışmalar ve elde edilen başarılarda en büyük pay sahibi sizlersiniz ve ben sizlerle gurur duyuyorum. Sizler de, kendinizle gurur duyun. Kartal’da belediye başkanlığını kazanamamak gibi bir endişemiz yok. Bu nedenle hedefimiz sadece belediye başkanlığını kazanmak değil. Buradaki asıl hedefimiz, sayın başbakanımıza en büyük desteği Kartal’dan vermektir. Tüm gayretimiz bu yönde olup, aynı zamanda Kartal’daki hizmet çıtasını daha da üst düzeye çıkarmaktır. Bunu da siz değerli teşkilat mensubu üyelerimiz ve belediye başkan adayımızla başaracağımıza yürekten inanıyorum. Çünkü yapılamaz denilenleri sizlerle yapan dünyanın en büyük takımı AK Parti’dir.” şeklinde konuştu.
ANADOLU YAKASI’NIN
KENT MERKEZİ OLACAK
n Sözlerine tüm teşkilat mensuplarına gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başlayan belediye başkan adayı Bekir Kılıç, iyi ve güzel hizmetlerin, yeni iyilik ve güzellikler doğuracağını kaydederek, güzel ve müreffeh bir Kartal, güzel ve müreffeh bir İstanbul ve Türkiye, AK Parti’yle var olmuştur ve bu şekilde de devam edecektir. Biz de hizmet odaklı, hizmet belediyeciliği anlayışı ile halkımıza en iyi hizmeti sunmak amacıyla bu göreve talip olduk ve inşallah bu görevin üstesinden layıkıyla gelerek hizmet çıtasını biraz daha yükselteceğiz. Amacımız, Kartal’ı Anadolu Yakası’nın merkez kenti yapmaktır.” dedi.
HAYALİNİ KURDUĞUM
HİZMETLERİ GETİRECEĞİM
n Kartal belediye başkanı olduğunda en büyük hayalinin gerçek olacağını ve şimdiye kadar hayalini kurduğu hizmetleri Kartal’a getireceğini kaydeden Kılıç, “Neden AK Parti diyenlere, bugüne kadar halkımızla aynı dili konuştuğu, halkımızla aynı şeylere üzüldüğü ve aynı şeylere sevindiği için dedim. Biz, hep halkın içindeyiz, sorunları yerinde tesbit edip, yerinde çözüm üreteceğiz. Zor gibi görülen işimizin, sizlerle çok kolay olacağına inanıyorum. Sorun ve mazeret üreten değil, çözüm üreten bir anlayışla halkımıza hizmet ederek, Kartal’ı daha da yukarılara taşıyacağız.” şeklinde konuştu.
TEŞKİLATIMIZIN GÜÇÜNE İNANIYOR VE GÜVENİYORUM
n Belediye başkan adayı Bekir Kılıç sözlerini, teşkilatımızın gücüne inanıyor ve güveniyorum ifadeleriyle tamamladı.
Daha sonra söz alan milletvekili Mehmet Sekmen ve ilçe başkanı Temurhan Yıldız’ın yaptığı kapanış konuşmasıyla son bulan toplantıda, belediye başkan adayı Bekir Kılıç’a büyük sevgi gösterilerinde bulunarak, bağırlarına basan salonu tıklım tıklım dolduran teşkilat mensupları, birlik ve beraberlik mesajları vererek, tüm güçleriyle çalışacaklarını belirttiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113