• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

CİDDİ ÇALIŞAN TEK PARTİYİZ

CİDDİ ÇALIŞAN TEK PARTİYİZ
PESİAD ziyaretinde gündemdeki konuları değerlendiren İlçe Başkanı Ahmet Türkcan, ?Siyasi gündem ile ilgili ciddi çalışma yapan tek parti Saadet Partisidir? dedi.


 
 
 
 
 
 
 
 

Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanı Ahmet Türkcan, İlçe Başkan Yardımcıları Süleyman Pergel, Ramazan Akıntı, Abdüsselam Şahin, Yasin Kadıoğlu ve İlçe Yönetim kurulu üyesi Erhan Erdoğan ile birlikte PESİAD başkanı Ahmet Cin'i ziyaret etti.

Ahmet Türkcan ile Pendik Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Cin, kısa bir süre ekonomi üzerine karşılıklı sohbet ettikten sonra, “siyaset nasıl gidiyor” sorusuna karşılık “Siyaset içinde olanlar için hep iyi gidiyor. Asıl  tabanda nasıl gittiğini görmek lazım, bunu görmek içinde içinde bir takım faaliyetler yapmak gerekir. Maddi yönden güçlü olanlar bu faaliyetleri daha rahat yapabiliyorlar. Bu bağlamda iktidar partisi her zaman faaliyetlerini yürütüyor. Muhalefet partisi ise halkın tepki vereceği faaliyetlere tepki göstererek faaliyet gerçekleştiriyor. Saadet Partisi olarak kendi faaliyetlerimizi de planladığımız gibi tam anlamda gerçekleştirebiliyoruz.” dedi.

Siyasi gündem ile ilgili ciddi çalışma yapan tek parti Saadet Partisidir

Türkcan, “Saadet Partisi'nin siyaset tarzı halk tabanında teveccüh bulmaya başlamıştır. Yapıcı muhalefet yaparak gündem ile ilgili çalışmalarda güncel atraksiyonlar üretilebilmektedir. Genel başkanımız ve genel merkezimiz bu konuda çok iyi çalışıyorlar. Demokratik açılım konusu gündeme gelir gelmez  bu açılıma dikkat çekmek için,  açılımın nasıl olması gerektiğini kamuoyuna deklere etmek maksadıyla “Barış ve Kardeşlik için Gönüllü Birliktelik“ projesini ortaya koydular. Demokratik açılım dolayısıyla siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını gezen Sayın Beşir Atalay “Gezdiğim bütün parti ve sivil toplum kuruluşları içinde tek hazırlıklı olan Saadet Partisi’dir” demiştir. Yapılan bu proje ile hükümetin önü açılmıştır.

Yine anayasa değişikliği paketi ile ilgili yapılan ziyaretler çerçevesinde Sayın Bülent Arınç açıklama yapma gereği hissederek “Tüm siyasi partileri gezdik, anayasa değişikliği ile ilgili ciddi çalışma yapan tek parti Saadet Partisi’dir” demişlerdir. Bu kanıtlarda gösteriyor ki Saadet Partisi, Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ile güncel olaylara en hızlı cevap veren, yapıcı muhalefet yapan, olayları enine boyuna değerlendiren tek kuruluştur demiştir."

  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113