• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

Cafer Dere 11 oyla

Cafer Dere 11 oyla
Geçtiğimiz pazar günü yapılan ve mevcut başkan Mevlüt Kalabaş?ın tekrar aday olmaması nedeniyle, iki adayın yarıştığı Kartal Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası?nın Olağan Kongresi?nde yapılan seçimde, Erol Demirci, 134 oyla oda başkanlığına seçi


Kongre, İstanbul Odalar Birliği Başkan Vekili İdris Keskinci, birlik yönetim kurulu üyesi ve Pendik Esnaf Odası Başkanı Bilal Gündoğdu, birlik denetleme kurulu üyesi ve Kartal Pazarcılar Odası Başkanı Mete Boyraz ve Mustafa Kul’dan oluşan divan heyetinin teşekkülü ile başladı.
Mevcut oda başkanı Mevlüt Kalabaş tarafından faaliyet ve mali raporlar okundu. Kısa bir konuşma da yapan Kalabaş, odaca yürütülen faaliyetler hakkında esnafa bazı bilgiler verdi ve aday olmayacağını açıkladı.

 YUMRUKLAR KONUŞTU
Divan tarafından gündem maddelerinin oldukça hızlı bir şekilde geçilmesine bazı üyelerin tepki gösterdiği kongrede, yanlış anlama nedeniyle dilek ve temenniler maddesinde, başkan adaylarının söz istememesi üzerine, kongre divanı seçim maddesine geçerek, kongrenin kapanışı yaptı. Kendilerine ayrıca söz verileceğini uman ve bu nedenle de dilek ve temenniler maddesinde söz istemeyen başkan adayları, konuşma imkanı bulamadan kongrenin kapatılmasına, taraftarlarıyla birlikte tepki gösterince, kongrede tansiyon birden yükseldi ve yumruklaşmaya varan arbedeler yaşandı. Bunun üzerine kongre divanı, geri dönüş yaparak, kapanışını yaptıkları genel kurulu tekrar açarak, başkan adaylarına söz vermek zorunda kaldı.

CAFER DERE KAYBETTİ
İki listenin yarıştığı kongrede yapılan seçimde, 134 oy alan Erol Demirci, Kartal Bakkkallar Odası’nın yeni başkanı olurken, diğer aday Cafer Dere ise 123 oy alarak, sadece 11 oy farkla seçimi kaybetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113