• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Bizi halkımızın gözünden ve gönlünden kimse düşüremez

Bizi halkımızın gözünden ve  gönlünden kimse düşüremez
Geçtiğimiz cuma günü AK Parti Tuzla İlçesi SKM Başkanlığı?nca düzenlenen programa katılmak için bu ilçeye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Tuzla belediye başkan adayı Dr. Şadi YAZICI ile birlikte bir dizi açılış gerçekleştirdi. Top


TUZLA’YI GEZDİLER
Yoğun yağmura rağmen çok sayıda partili ve vatandaşın da katıldığı bir yürüyüş organize edildi. Kadir Topbaş, Mehmet Demirci, Şadi Yazıcı ve Mustafa Ataş, birlikte otobüs eşliğinde Tuzla’da tüm mahalle ve seçim irtibat bürolarını gezerek vatandaşla kuçaklaştı.
SADECE SEÇİMDE DEĞİL
Yayla, Postahane ve Mimarsinan seçim irtibat bürolarında vatandaşa hitab eden Topbaş, “Biz, sizlere seçimden seçime gelmiyoruz. Bizleri diğer partilerden ayıran gerçek fark budur. Biz, her zaman vatandaşla iç içeyiz ve sizin sorunlarınızı kendi sorunumuz gibi algılıyoruz. AK Parti’yi başıraya götüren zihniyet budur. Vatandaşımızın derdiyle dertlenmesini biliyoruz.” dedi.
ANKARA-İSTANBUL VE TUZLA
Topbaş, hiçbir zaman çamur politikası yapmadıklarını ve bundan sonra da yapmayacaklarını, siyaseti hizmet için, halk için yaptıklarını, aynı anlayışla yollarına devam edeceklerini söyledi.  Topbaş, “Sizlerin desteği olmadan hiç bir şey olmaz. Bizlerin başarısı sizin başarınızdır, bize güveninizi bu güne kadar Ankara’da Başbakanımız, İstanbul’da Kadir Topbaş olarak ben, Tuzla’da ise Mehmet Demirci boşa çıkarmadık. Tuzla Belediye Başkanımız Tuzla’ya üstün hizmetler yapmıştır. Ancak siyasette bazı değişiklikler yaşanır. Önümüzdeki dönem partimiz bir karar aldı ve Şadi Yazıcı ile devam dedi, bunlar siyasette olağan durumlardır.” ifadesinde bulundu.
ŞADİ YAZICI’YA GÜVENİN
Kadir Topbaş konuşmasını şöyle tamamladı; “İstanbul’a çok hizmet yaptık, halkın gözünde ve gönlünde taht kurduk. Daha çok hizmet yapacağız, muhalefet bize ne kadar iftira ve çamur atarsa atsın, bizleri halkın gözünden ve gönlünden düşüremez bunu herkes böyle bilsin.” diye belirtti.
Hem kendisi, hem de Dr. Şadi Yazıcı için Tuzlalılardan oy isteyen Kadir Topbaş, “Büyükşehir ve ilçe belediyelerini lütfen ayrı düşünmeyin. Biz birlikte hareket ediyoruz. İlçe belediyelerimizle azami derecede koordineli çalışıyoruz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113