• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

Belediyeyi Belediyeden Yönetmeyeceğiz

Belediyeyi Belediyeden Yönetmeyeceğiz
Dr. Salih Kenan Şahin, 29 Mart seçimlerinin ardından belediye yönetimine yeni bir bakış açısı getireceklerini ifade ederek, belediyeyi belediyeden yönetmeyeceklerine vurgu yaptı.

Aday olduğu günden bu yana, sürekli arazide, vatandaşlarla birebir iletişim kuran AK Parti’nin Pendik Belediye Başkan Adayı Dr. Salih Kenan Şahin; gittiği her yerde, bulunduğu her mecliste, yoğun ilgi görüyor. Bu güne kadar AK Partili belediye yönetiminden memnun olduklarını dile getiren Pendikli seçmenler, AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Dr. Kenan Salih Şahin’in de başarılı olacağına inanıyor. Muhtelif mahallelerde esnaf ve semt sakinleri ile görüşen Şahin, 29 Mart seçimlerinin ardından belediye yönetimine yeni bir bakış açısı getireceklerini ifade ederek, belediyeyi belediyeden yönetmeyeceklerine vurgu yaptı.
n  Dr. Salih Kenan Şahin, şimdiye kadar hep vatandaşın hizmet almaya gittiğini anımsatarak dönemlerinde bu durumun tersine doğru işleyeceğine dikkat çekti. Şahin şöyle konuştu “Bugüne kadar işlerini çözebilmek için hep vatandaş belediyeye gitti. Bizim dönemimizde güçlü bir atlığı olan bir çağrı merkezi kuracağız ve hizmeti vatandaşımızın ayağına kadar götüreceğiz. Vatandaşımızı belediyeye daha az getireceğiz, mümkünse hiç getirmeyeceğiz.” 
İstihdamı artırmaya dönük yerel girişimler gündemde
Seçim çalışmaları sırasında vatandaşların sıklıkla ekonomik kriz ve işsizlikle ilgili sorularına muhatap olan AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Dr. Salih Kenan Şahin, istihdamla ilgili tüm projelere öncelik verileceğini kaydederken, yaklaşık 20 bin kişiyi istihdam edecek projesinin de müjdesini veriyor.
Kongre vadisinde
20 bin kişiye istihdam
n Dr. Salih Kenan Şahin özelikle İstanbul’un ciddi bir kongre ve cazibe merkezi olduğunu hatırlatarak, 20 bin kişinin istihdam edilebileceği kongre vadisi ile ilgili görüşlerini şöyle aktarıyor. “İstanbul’un ciddi bir kongre ve cazibe merkezi olduğunu dikkate alırsak kendi bölgemiz içindeki alanlarda, özellikle Ömerli Havzası’nda 20 bin kişiye iş imkânı sağlayacak ciddi bir kongre vadisi planlıyoruz. Bütün projelerimizde istihdam oluşturmak ve işsizliğin çözümüne yönelik projelerimizi öne alacağız. Ve inanıyorum ki yoksulluk ve işsizlik konusunda çözümler üretirsek başarılı olacağız.”  
PENDİKLİ O’NU SEVDİ
Dr. Salih Kenan ŞAHİN, kısa sürede vatandaşla iletişim kurarak kendisini kabul ettirdi. Şahin, seçim çalışmalarında, halktan yoğun teveccüh görüyor.Dr. Salih Kenan Şahin, vatandaşların ihtiyaçlarının doğru tespit edilebilmesi için mutlaka halkın içinde olmak gerektiğini ifade ederek “İhtiyaçları doğru tespit edebilmek için mutlaka halkın içinde olmamız gerekiyor. Belediyeyi, başkanlık makamından değil, halkla beraber halkın içinden yöneteceğiz. Halkı bu işin içine daha çok katmayı başaran ve halkla kucaklaşabilen ve halkın sorunlarını doğrudan tespit edebilen bir belediye başkanın daha başarılı olacağını düşünüyorum. Çünkü halkın içerisinde olmak sadece sorunları tespit etmek açısından işe yaramayacak. Ortak çözümlerin oluşturulabilmesi ve hayata geçirilebilmesi için önemli olacak.” Dedi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113