• BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Ünlü sanatçı Şadi Yazıcı'ya verdiği sözü tuttu!

Ünlü sanatçı Şadi Yazıcı'ya verdiği sözü tuttu!
Aslı Hünel, salgın nedeniyle yoğun bir tempoda çalışan sağlık çalışanlarına minnetini dile getirmiş, özveri ile mücadele eden tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek “Bir sağlık çalışanının düğününde sahne alacağım” sözünü vermişti.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Tuzla Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından, sanat ve televizyon dünyasından ünlü konukların ağırlandığı e-Talks Tuzla’ya katılan Aslı Hünel, salgın nedeniyle yoğun bir tempoda çalışan sağlık çalışanlarına minnetini dile getirmiş, özveri ile mücadele eden tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek “Bir sağlık çalışanının düğününde sahne alacağım” sözünü vermişti.
Türk sanat müziğinin temsilcilerinden Aslı Hünel, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya verdiği sözü tuttu ve 23 Temmuz Perşembe akşamı Tuzla Devlet Hastanesi’nde çalışan çiftin hem nikah şahidi oldu hem de çiftin düğününde sahne aldı.
Dünya evine giren çiftler, nikah töreninin ardından ilk danslarını Aslı Hünel’in son şarkısı ‘Bir Nefes” ile yaptı. Aslı Hünel, “Bir nefesin ne kadar önemli olduğunu anladığımız şu zorlu dönemde benim de şarkımın adı ‘Bir Nefes’ ama sizin aşkınız sonsuz olsun” diyerek en sevilen şarkılarını seslendirdi.
“Çok uğurluyumdur. Şahitliğim size uğur getirsin. Ben 40’ımdan sonra evlendim” diyen Aslı Hünel, Verilen sözün arkasında durmak erdemliktir. Ben de bir an önce sözümü yerine getirmek istedim” diyerek şöyle devam etti: “Yavaş yavaş normalleşme sürecine girdiğimiz bu dönemde biraz da moral olsun istedim. Hastane ortamında nikah töreninin düzenlenmesi beni çok duygulandırdı ve çok etkiledi. Verdiğim sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. Genç kardeşlerimize sonsuz mutluluklar diliyorum. Birçok arkadaşımın, aile dostlarımızın nikah şahidi oldum. Çok uğurlu geldiği söylendi, çok mutlu gidiyor evlilikleri. Diliyorum bu aile için de geçerli olsun. Onlar da çok mutlu olsunlar inşallah. Tuzla’ya çok önemli katkıları olan kıymetli Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’ya çok güzellikler kattı. Tuzla seven bir sanatçı olarak kendisine ben de buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.”
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Pandemi sürecinde canları pahasına bizler için mücadele eden sağlık çalışanlarının her zaman yanında olmaya gayret ettik. Aslı Hanım ile birlikte sağlık çalışanlarımıza bir nebze de olsun teşekkür etmek için Aslı Hanım’ın öncülüğünde vermiş olduğumuz sözü tutmuş olmanın mutluluğu içindeyiz. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. “

Genç çiftin nikah şahitliğini Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kömekçi yaptı.










,

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113