• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Tuzla'da 56 bin öğrenci yarıyıl tatiline girdi

Tuzla'da 56 bin öğrenci yarıyıl tatiline girdi
Tuzla‘da 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem yapılan tören ile sona erdi. 56 bin öğrenci karnelerini alma heyecanını yaşadı.

Tuzla ‘da 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem kapanış töreni Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu ve Ortaokulu’nda Tuzla Kaymakamı Ali AKÇA, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALİREİSOĞLU, Şube Müdürleri ve Eğitim Yöneticilerinin katılımı gerçekleştirildi. Öğrencilerin müzik ve şiir dinletileri ile renklenen törenin ardından protokol sınıfları gezerek öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular.

kaymakam-7380.jpg

 Törende Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdür  Ahmet ALİREİSOĞLU, ‘’Tuzla’da 56.000 öğrenci bu gün karne alıyor. Her zaman bizlerden desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sn. Ali AKÇA’ ya ve Belediye Başkanımız Sn. Şadi YAZICI ’ya teşekkür ediyorum. Bu gün burada neyi yapabildik, yapamadıklarımızı ise daha iyi nasıl yaparız onu gördük. Sizin karneleriniz aynı zamanda bizim karnelerimizdir. Sizlerin heyecanını paylaşıyorum ve tüm öğrencilere iyi tatiller diliyorum’’. Dedi

guluyiyer-amed.jpg

Tuzla Belediye Başkanı  Şadi YAZICI, ‘’Öğrenci yüksek not aldığında mutlu olur, başarabileceğine dair umutları ve motivasyonu artar. Muhakkak ki bir öğrencinin başarı hikayesinin şekillenmesinde öğretmenlerimizin rolü çok büyüktür. Ayrıca öğrencilerimizin başarıya daha hızlı ulaşabilmesi için  veli-okul koordinasyonu mutlaka sağlanmalıdır. Öğrencilerimize bu ilk yarı yıl tatilinde dinlenmelerini ,bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyor ve iyi tatiller diliyorum. ’’Dedi

Tuzla Kaymakamı Ali AKÇA, "Her çocuk değerlidir, özeldir. Unutmayın ki hiçbir karne çocuklarınızdan daha değerli değildir. Ben de bir veli olarak, varsa başarısızlık bunun giderilmesine yönelik karşılıklı ve sağlıklı bir değerlendirmeyle başarıya erişilebilir . 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılın 1. Dönemini tamamlayan tüm öğrencilerimizi kutluyor, siz sevgili öğrencilerimize mutlu bir tatil dilerken, başarılarınızın, ömür boyu artarak devam etmesini temenni ediyorum”  diye konuştu.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113