• BIST 9054.82
  • Altın 2299.138
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.0436
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

MOTİF KARTINIZI ALDINIZ MI?

Talat Yavuz

Konfederasyonumuz Memur Sen’in, Mehmet Akif İnan Vakfı ile hayata geçirdiği Motif Kart, üyelerimize çok önemli avantajlar sağlayacak. Üyemize, alırken sağladığı indirimle kazandıracak olan Motif Kart, bir teşkilat çatısı altında örgütlü olmanın önemini herkese göstermiş olacak.

Motif Kart, kullanıcıların üye iş yerlerinden yapacakları alışverişlerde hem indirim hakkı kazanabilecekleri hem de daha sonraki alışverişlerde kullanmak üzere para puan biriktirebilecekleri özellikte tasarlandı. Motif Kart, bankacılık sistemine dair hassasiyetlerini dikkate alan tasarımı ile üyelerimizin de takdirini kazanacaktır.

memem-8692440064_n.png

Çok kısa zamanda dağıtılan kart ve üye işyeri sayısının yüzbinlere ulaşması planlanan Motif Kart, Memur Sen ailesinin bir üyesi olmaya yeni anlamlar katacak. İstanbul’daki yüz on bin üyemiz, yeni yönetim kurulumuzun yapacağımız çalışma ile kısa zamanda, çeşitli sektörlerde binlerce üye iş yeri seçeneği ve indirimli alış veriş imkânına kavuşacak.

Kart başvurusu, kartın aktivasyonu, indirim havuzuna dahil olan güncel işyerleri ve markalar gibi her türlü sorunun cevabına ulaşılabilen Motif Kart İnternet sayfası, üyelerimizin en çok ziyaret ettiği site olacaktır. Türkiye geneli bütün sendikalarımızın ve şubelerimizin yaptığı indirim anlaşmalarının kısa zamanda karta tanımlanmasıyla, gittiğimiz her şehirde Motif Kart avantajını kullanmış olacağız.

Üyelerimiz yaşadığı il, ilçe, kasaba neresi olursa olsun, bir ailenin ihtiyaç duyduğu, market, akaryakıt istasyonu, hastane, diş hekimi, ulaşım ve giyim mağazasından güzellik merkezlerine kadar, bütün alış verişlerinde, Motif Kart kullandığında, aylık toplam harcaması üzerinden önemli bir indirimden yararlanarak aile bütçesine katkı sağlamış olacaklar.

Bugünden itibaren, bütün üyelerimizi zaman kaybetmeden, Motif Kart internet sayfasını ziyaret etmeye, kart başvurusu yapmaya, indirim havuzuna iş yeri önerisi yapmaya, büyük Memur Sen ailesinin bu güzel çalışmasına katkı sunmaya ve bu güzel imkânlardan yararlanmaya davet ediyorum. Motif Kartınızı aldınız mı? Almadıysanız geç kalmayın.

Talat YAVUZ
Memur Sen İstanbul İl Başkanı
yavuztlt@hotmail.com

Bu yazı toplam 956 defa okunmuştur.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113