• BIST 9795.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

İyi Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ yeni parti mi kuruyor?

İyi Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ yeni parti mi kuruyor?
CHP’li Barış Yarkadaş, HDP ile anayasa çalışmalarını ifşa eden ve sonrasında İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ ile görüştüğünü belirtti. Özdağ, yeni parti söylentilerine ilişkin açıklama yaptı.

CHP’li Barış Yarkadaş İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ ile ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Barış Yarkadaş Ümit Özdağ ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ ile konuştum. Özdağ, ihraç gerekçesini hukuka aykırı bulduğu için mahkemeye götüreceğini ve tüm delilleri de mahkemeye sunacağını söyledi. Özdağ, kesinlikle bir parti kurmayacağını ekledi.

Ümit Özdağ'a neden ihraç edildiğini de sordum. Özdağ şunu söyledi: "Yaptığım açıklamalarla insan haklarına ve hukuka aykırı davranmışım. Ayrıca, Meray Akşener'i kamuoyu önünde eleştirmekle suçlandım. Bir Milletvekili, görüşlerini açıklayamıyorsa, orada insan haklarından söz edilemez. Biz Kuzey Kore Komünist Partisi değiliz. Herkes biliyor ki; bu anayasa taslağı var. Bunu Kaboğlu bana verdi. Hangi partiden kimlerin katıldığını da söyledi. Bunların hepsinin bant kayıtları var. Şimdi arkasında duramıyorlar. Tüm belgeleri itiraz sürecinde mahkemeye sunacağım. Akşener doğru söylemiyor, Kılıçdaroğlu'nu da yanıltıyor. Bana 'Geçmiş olsun' dediniz. Bana değil, Türk milletine doğru söylemeyenlere geçmiş olsun." Özdağ'ı bir gazeteci olarak aradım ve düşüncelerini öğrendim. Sanırım gözler bir süre daha İYİ Parti'de olacak. Ümit Özdağ, sorum üzerine Abdülkadir Selvi'yi bu sabah aradığını, "Parti kuracağımı yazmadan önce keşke bana sorsaydın" dediğini de aktardı.

Ümit Özdağ'ın anayasa taslağı iddiaları üzerine geçen hafta HDP'den Saruhan Oluç ve Meral Danış Beştaş'la, İYİ Parti'den ise Uğur Poyraz'la konuşmuştum. Bakalım Ümit Özdağ bu cevaplara ne diyecek? Üç isim de Özdağ'ı yalanlamıştı. Bunları TV 100'de de anlattım. Bakalım Ümit Özdağ bu cevaplara ne diyecek?

Kaynak:Yeniakit

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113