• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Her zaman ki Rusya, her zaman ki kibirli tavır!

Sibel Çıkrıkçı

Rus gazetesinden olay Alparslan Çelik iddiası!

Rusya tarafından, Rus pilotu öldürdüğü iddia edilen Alparslan Çelik'in Türkiye'de gerekli cezayı alması için uğraşacağı belirdildi. Rusya'da çıkan bir gazetede 'Ceza almazsa Çelik'le Rus özel servis ilgilenecek' ifadesi yer aldı.

Rusya'nın uçağı neden düşürülmüştü ? Angajman kurallarına uymadığı için değil mi ? Yani ülke topraklarına tacizde bulunduğu için .. Peki o uçak oralarda ne arıyordu Türkmen kardeşlerimizi hangi hakla vuruyordu ? Sıcak topraklara inmek hayalinde olan Rusya yaşlı genç çocuk demeden bomba yağdıracak ama hiç bir misilleme görmeyecek ölemi ? Yada o uçağı kullanan pilot ölebileceğini düşünmüyor muydu bu nasıl bir özgüven !

Şamil Basayev'in bir sözü geldi aklıma:

 ''Bacısı bir kafir tarafından tecavüze uğramamış, evladı kafir tarafından gırtlağı kesilmemiş bir kişi Cihad'ı anlamaz hayatı çiçek böcek dağıtmakla geçer.

Bize hala terörist diyen dünyanın yüzüne tükürmek istiyorum.''

Savaşın ,kan dökmenin hiç bir tutulacak tarafı yok fakat kendi amaçları için mazlumları hedef alanlarında bedel ödemesi  taraftarıyım.

Benim için Alparslan Çelik suçlu değil gerçek bir vatanseverdir gönlümden geçen budur.

Ve gerçek vatanseverler asla sonlarını düşünmezler. Onlar zaten Allah uğruna ,vatan uğruna ölmek için ordaydılar!

Ve son olarak Alparslan Çelikle yapılmış bir röportajı paylaşmak isterim isterim ki belki perdeler biraz da olsa aralanır

Türkmen Dağı'na saldırıların asıl amacı ne?

 

Türkmen Dağı'na saldırıları emperyal devletler ve onların taşeron örgütleri bazında değerlendirmek lazım. Rus ve Amerika destekli PYD'ye Ayn-el Araptan Bayır-Bucak'a kadar olan bölgede bir PYD devleti  kurdurmaktan, siyasi sınırları içerisinde kendi güdümünde bir tampon bölgede Rusya askeri üssü kurmaya varana kadar birçok amaç var. DHKP-C ve Hizbullah gibi taşeron örgütler her ne kadar ideolojik propaganda yapsalar da hepsi emperyalist devletlerin bölgedeki piyonlarıdır. İran bu savaşta cepheyi stratejik olarak Suriye'nin içinde açtı. Onunda siyasi ve gelecekte bölgede kurulacak dengede ekonomik emelleri vardır. Dünya kamuoyuna taşeron çeteler ideolojik sözlerle, emperyal devletler evrensel kavramlarla çıkmakta. Oysa hepsinin en büyük emeli ve düşmanı Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milletidir. Musul, Halep, Bayır-Bucak hattı misakı millimiz olması hasebiylede emperyalist devletlerin her zaman ilk hedefi olmuştur, olacaktır da. Milli devletlerin hudut hattı siyasi sınırları dışındaki kardeşlerinden başlar. Bu bölgeler adeta Türkiye Devletinin ileri karakollarıdırlar.

 

"TÜRKİYE'DEN BAŞKA DESTEK SAĞLANMIYOR"

 

Size destek sağlanıyor mu? Sağlanıyorsa kimlerden nasıl destek alıyorsunuz?

Bize Türkiye'den başka hiçbir yerden destek sağlanmıyor. Mücahitler uğruna savaştıkları ailelerini, ırz ve namuslarını Türkiye'den ve Türk Milletinden başka kimseye emanet edemez. Lojistik manada da Türkiye'den başka destek olan olmadı, olmaz da.

Haber7.com

Bu yazı toplam 1958 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113