• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Gamze Özçelik evinde çay kalmadığı için...

Gamze Özçelik evinde çay kalmadığı için...
Son günlerin en çok merak edilen isimlerinden biri haline gelen Gamze Özçelik'in özel hayatı hakkında her detay merak ediliyor.

Arka Sokaklar dizisiyle tanıdığımız ardından daha sessiz bir hayatı tercih eden Gamze Özçelik, karantina günleri hakkında çok önemli bir konuya değindi. Gamze Özçelik, karantina günlerini bir fırsata çevirmeyi önerirken, evde yaşadığı bir anını paylaştı ve "Bu aklıma Afrika'nın çöllerini getirdi. Bir sallama çay poşetini birkaç kişi paylaşıyordu. Bu bize yoksulları, insan olduğumuzu, birlik beraberliği hatırlatır." dedi. Oyunculuğu bıraktıktan sonra bambaşka bir hayatı tercih eden Gamze Özçelik'in defalarca görüntülenen Meltem Özçelik de sosyal medyanın merak ettiği isimlerden oldu.
Corona virüs sebebiyle karantina sürecine giren herkes günlerdir evinden çıkmıyor. Peki ünlü isimlerin karantinada hayatlarında neler değişti? Bir dönem Arka Sokaklar dizisinde rol alan Gamze Özçelik, karantina günlerini bir fırsata çevirmeyi önerdi.
Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile birçok aileye el uzatan Gamze Özçelik, karantina günlerini bir fırsata çevirmeyi önerdi. Özçelik, "Evde çay kalmadığından dünkü çayı demledik. Bu aklıma Afrika'nın çöllerini getirdi. Bir sallama çay poşetini birkaç kişi paylaşıyordu. Bu bize yoksulları, insan olduğumuzu, birlik beraberliği hatırlatır." dedi.
Önce model olarak hayatımıza giren Gamze Özçelik ardından Arka Sokaklar dizisinde Zeynep karakterini canlandırmış ve kariyer basamaklarını birer ikişer çıkmaya başlamıştı. Arka Sokaklar dizisinde dei şimdilerde ikinci kez Survivor heyecanı yaşayan Uğur Pektaş ile tanışmış ve hayatını birleştirmişti. Daha sonra Gamze Özçelik ekranlardan elini eteğini çekti ve kendisine bambaşka bir hayat çizdi. Özçelik'in kardeşi olup olmadığı merak konusu olurken, ünlü ismin kendisine benzeyen bir kız kardeşi olduğunu görenler şaşırdı.

Kaynak:Takvim

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113