• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Fenerbahçe'den 2021 yılının ilk bombası!

Fenerbahçe'den 2021 yılının ilk bombası!
Fenerbahçe'de Ocak ayı transfer döneminin açılmasına 3 gün kala dev transfer operasyonu resmen başladı. Sarı Lacivertliler, bombaları art arda patlatmak için gün sayıyor.

İLK HEDEF SOKRATİS - Fenerbahçe'de listenin başındaki isim Arsenal'in Yunan stoperi Sokratis Papastathopulos... Daily Mail'de yer alan habere göre Fenerbahçe, Sokratis için Napoli ile yarış halinde. Daily Mail'de yer alan haberin detayında oyuncunun Ocak ayında Arsenal'den kesin olarak ayrılacağı belirtildi. Arteta'nın kadroda düşünmediği Yunan savunmacı için Fenerbahçe'nin resmi teklife hazırlandığı ifade edildi.

#2
Foto - MESUT İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI - Fenerbahçe'de son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri de Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil. Geçtiğimiz günlerde Mesut Özil'in Ocak ayında Fenerbahçe forması giyeceği iddia edilmişti. Fenerbahçe'nin Sokratis için girişimde bulunduğun iddia eden Daily Mail, aynı haberin detayında Sarı Lacivertlilerin Sokratis'in takım arkadaşı Mesut Özil transferini de bitirmek istediğini iddia etti.

MESUT İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI - Fenerbahçe'de son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri de Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil. Geçtiğimiz günlerde Mesut Özil'in Ocak ayında Fenerbahçe forması giyeceği iddia edilmişti. Fenerbahçe'nin Sokratis için girişimde bulunduğun iddia eden Daily Mail, aynı haberin detayında Sarı Lacivertlilerin Sokratis'in takım arkadaşı Mesut Özil transferini de bitirmek istediğini iddia etti.

#3
Foto - 2021'İN BOMBASI İSE VİSCA - Fenerbahçe'nin yurt içinden hedefi ise Edin Visca... 10 yıldır Medipol Başakşehir forması giyen Edin Visca'nın takımıyla sözleşmesi 2025 yılında bitiyor.

2021'İN BOMBASI İSE VİSCA - Fenerbahçe'nin yurt içinden hedefi ise Edin Visca... 10 yıldır Medipol Başakşehir forması giyen Edin Visca'nın takımıyla sözleşmesi 2025 yılında bitiyor.

#4

CANLI YAYINDA KONUŞTU! - A Spor yorumcusu Haldun Domaç, Fenerbahçe'nin Edin Visca'yı kadrosuna katmak için takas formülünü devreye soktuğunu iddia etti. Domaç sözlerini söyle sürdürdü: "İki takım temas halinde. Deniz Türüç'ün de içinde olduğu bir görüşme sürüyor"

#5

BAŞAKŞEHİR PERFORMANSI OLDUKÇA İYİ - Medipol Başakşehir, Deniz Türüç'ü sezon başında Fenerbahçe'den kiralamıştı. Türüç, Başakşehir'deki performansıyla adından söz ettirmeyi başarmıştı. Deniz Türüç, geçtiğimiz günlerde Hollanda basınına yaptığı açıklamada, "Başakşehir'de kiralık oynuyorum. Fenerbahçe ile 1,5 yıllık sözleşmem var. Yaz aylarında sözleşmem yenilenecek ya da başka bir kulübe satılacağım. Avrupa'da üst düzey bir ligde yer alan kulüpte oynamak harika olur." ifadelerini kullanmıştı. Kaynak:Yeniakit

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113