• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş kıyıma başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş kıyıma başladı
Yeni Şafak gazetesinin iddiasına göre, 31 Mart yerel seçimleri sonrası kadrolaşma için mobbinge başlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, EGO'da çalışan 30'a yakın bürokrata siyasi faaliyetlere katıldıkları gerekçesi ile soruşturma açtı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde değişim yapmak için 23 Haziran İstanbul seçimlerini bekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kıyıma başladı.
Belediyede mobbinge devam eden Yavaş yönetimi EGO'da çalışan 30'a yakın bürokrata siyasi faaliyetlere katıldıkları gerekçesi ile soruşturma açtı. Belediye koridorlarında söz konusu bürokratların siyasi faaliyete katılmadıkları, sözde gerekçe ile haklarında soruşturma başlatıldığı iddia ediliyor.

"MOBBİNG" UYGULUYOR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2 Mayıs’ta Başkan Yavaş'ı ziyaret etmesinin ardından belediyede operasyon için düğmeye basılmış, bazı görevlerde değişiklik yapılmıştı. Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinin ardından başta memur olmak üzere belediyede çalışan işçilere mobbing başlattı.

Belediyede görevlendirilen bir iç denetmen 1 Ocak-8 Nisan 2019 tarihleri arasında personelin giriş çıkışlarını mercek altına aldı. Belediye koridorlarında personelde asıl büyük yer değişiminin İstanbul seçimlerinden sonra olacağı konuşuluyordu. 23 Haziran seçimlerinin tamamlanmasının ardından Yavaş ve ekibi çalışanlara karşı harekete geçti.

SİYASİ FAALİYET BAHANE

Belediyede başlayan mobbing İstanbul seçimleri sonrası hızlandı. Yavaş yönetimi, EGO'da çalışan 30'a yakın bürokrata siyasi faaliyetlere katıldıkları gerekçesi ile soruşturma açtı. Ancak, soruşturma açılan bürokratların siyasi faaliyette bulunmadıkları iddia ediliyor. Yavaş'ın kendi elemanlarını bu makamlara getirmek için bürokratlara sözde gerekçe ile soruşturma açıldığı belirtiliyor.
KAYNAK: YENİ ŞAFAK GAZETESİ

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113