• BIST 8718.11
  • Altın 2243.296
  • Dolar 32.3313
  • Euro 35.1511
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

4 saatlik görüşme sonrası... AK Parti'den nokta

4 saatlik görüşme sonrası... AK Parti'den nokta
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile parti milletvekillerinin buluşmasına yönelik açıklamalarda bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile parti milletvekillerinin buluşmasına yönelik açıklamalarda bulundu.

Toplantıların 3 çerçevede olduğunu anlatan Çelik, "İç ve dış politika değerlendirmelerimin ardından milletvekillerimiz kendi değerlendirmelerini paylaşıyor. Vekiller, Cumhurbaşkanımıza sorular da soruyor" şeklinde konuştu.

Toplantıda MYK ve MKYK üyelerinin olmadığının altını çizen Çelik, "Toplantıya ilişkin basında yer alan haberlerin büyük çoğunluğu içeride konuşulmayan konular. Sayın Cumhurbaşkanımız, 4 saat kadar vekillerimizi dinledi. Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmesi nedeniyle kısa bir ara verdik. Önümüzdeki günlerde tüm grubumuzu tamamlayana kadar bu toplantılara devam edeceğiz" dedi.

Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlerde AK Parti'nin en yüksek oy aldığı yerleri ziyaretinin önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceğini söyledi.

SİSTEMDE TIKANIKLIK OLAN YERLERDE SORUN ÇÖZÜLECEK

Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin tartışılmaya açılmasına ilişkin muhalefet cephesinden gelen açıklamaların sorulması üzerine Çelik, "Yeni bir sistem hayata geçti. Bürokrasinin çeşitli noktalarında sisteme uyum sağlayamama söz konusuysa bunlar tespit edilecek. Çeşitli noktalarda vatandaşa hizmet götürme konusunda yeterli performans göremediğimiz konular güncellenecek. Bunların hepsi masaya yatırılıp, bunun bir röntgeni, MR'ı çekilecek. Önemli olan burada hizmetin hızlı gitmesi" yanıtını verdi.

S-400'LER KULLANILACAK

Rusya'dan satın alınan S-400 hava savunma sistemiyle ilgili görüşlerini dile getiren AK Parti Sözcüsü Çelik, "Hava savunma sistemimizin güçlendirilmesi, egemen bir devlet olarak milli güvenliğimizin gereğidir ve Türkiye bu sistemi almışsa bu sistemi kullanacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113