• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Yılın transfer bombası patladı!

Yılın transfer bombası patladı!
İtalyan devi Juventus'ta mutlu olmayan ve ayrılık kararı alan Portekizli dünya yıldız Cristiano Ronaldo ile ilgili İspanyol gazetesi AS bomba bir iddia gündeme getirdi. İşte Ronaldo transferindeki son dakika gelişmeleri

MENDES, JUVE'YLE GÖRÜŞTÜ 
Uzun yıllardır dünyaca ünlü futbolcunun menajerliğini yapan Jorge Mendes'in Torino'ya gelerek oyuncusu Cristiano Ronaldo için kulübü İtalya Serie A devi Juventus'la ayrılık görüşmesi yaptığı kaydedildi.
 

RONALDO DA AYRILMAK İSTİYOR 
İtalyan basınına yansıyan haberlere göre özel bir uçakla öğle saatlerinde Torino'ya inen Mendes'in Juventus kulübüyle Ronaldo'nun ayrılığına dair teklifleri görüştüğü belirtiliyor. Öte yandan Portekizli yıldızın da Juve'den ayrılık istediği belirtildi

İSPANYOL GAZETESİ DUYURDU 
Bu gelişmeler yaşanırken tüm dünyanın olduğu süreci yakından takip eden İspanyol Gazetesi AS, Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo için sürpriz son dakika gelişmesi geçti.

ANLAŞMA SAĞLANDI 
PSG'nin Messi'yi transfer etmesinden sonra İspanyol AS gazetesi, Cristiano Ronaldo’nun Manchestet City ile anlaşmaya vardığını iddia etti. Juventus ile Ronaldo’nun menajeri Jorge Mendes’in görüştüğü ve resmi teklifin beklendiği kaydedildi.

25 MİLYON EURO + 1 OYUNCU 
Juventus’un en 25 milyon euro bonservis ve Manchester City’den bir oyuncu da istediği aktarıldı. 2018’de Juve’ye imza atan Portekizli’nin sözleşmesi Haziran 2022’de bitecek.

SÜRPRİZ TAKAS
İngiliz ekibinin Manchester City, Ronaldo transferinde takas karşılığında vermek istediği oyuncunun İngiliz oyuncu Sterling olduğu, İtalyan devi Juventus'un ise Brezilyalı golcü Gabriel Jesus'u istediği öğrendi.

2 YILLIK İMZA 
Eğer transfer gerçekleşirse 35 yaşındaki Ronaldo’nun Premier Lig’e 12 yıl sonra döneceği ve yıllık 15 milyon eurodan 2 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Ronaldo, 2003-2009 arası City’nin ezeli rakibi Manchester United’da oynamıştı. Milliyet

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113