• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

YENİ BAŞKAN KOLTUĞA OTURDU

YENİ BAŞKAN KOLTUĞA OTURDU
Pendik?in yeni belediye başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, mazbatasını aldı. Şahin, akabinde de Pendik belediyesine giderek, Erol Kaya?dan görevi devraldı.

Pendik’te Dr. Salih Kenan ŞAHİN dönemi resmen başladı. 29 Mart günü yapılan seçimlerde %43.4 oy alarak AK Parti’den Pendik Belediye Başkanı seçilen Şahin, mazbatasını Pendik Seçim Kurulu Başkanı Hakim İsmet YILDIRIM’ın elinden aldı.
Mazbata törenine Pendik Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin BAŞ’ta katıldı.
Beraberinde 30 meclis üyesi ile birlikte Pendik İlçe Seçim Kurulu’na gelen Belediye başkanı, demokratik bir seçim ortamı yaşandığını kaydederek,” Pendik çok güzel bir seçim yaşamıştır. En başta partime ve şahsıma destek veren tüm Pendiklilere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yola çıkarken belirlediğim hedefler doğrultusunda halkıma hizmet edeceğim. Halkımızın hizmetkarı olacağız.  Pendik’i belediyeden değil, halkın içinden yöneteceğim. Kapılarımız sonuna kadar; kim olursa olsun, hangi partiden olursa olsun herkese açık olacak. AK Partililerindeğil, bütün Pendik’in belediye başkanı olacağım.” Dedi.
Daha sonra söz alan Pendoik Seçim Kurulu Başkanı Hakim İsmet YILDIRIM, Pendik’teki seçimin huzur ortamı içerisinde gerçekleştiğini, herkesin sağduyu ile hareket ettiğini belirtti. Kendilerinin de ekip olarak, azami gayret gösterip, seçim sonuçlarını en kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde neticelendirdiklerini söyledi.
Daha sonra görev devir teslimi için Pendik Belediyesi’ne hareket eden Şahin ve beraberindekiler, belediye personeli tarafından kapıda tezahüratlar eşliğinde ve güllerle karşılandı.
Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya, yeni başkan Salih Kenan Şahin’i kapıda karşıladı.
Her iki başkan birlikte başkanlık makamına çıktılar.
İlk sözü alan Erol Kaya, Pendik’i emin bir isme teslim ettiğini söyledi. Şahin’e “kardeşim” diye hitap eden Kaya,” Kendisiyle tanışıklığımız uzun yıllar öncesine dayanıyor. Gerek sosyal yaşantısında gerekse iş hayatında oldukça çalışkan bir kişiliğe sahip. 3 yıl danışmanım olarak görev yaptı. Güzel projeler ve fikirler üretti. Bu gün Pendik’teki bir çok eserin altında kendisinin de imzası vardır. Üstün başardılar diliyor, Pendik’e ve Pendiklilere hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.
Yeni Belediye Başkanı Dr.Salih Kenan Şahin’de başarılı bir belediye başkanından görevi devraldığını söyledi. Kaya’ya “ağabey” diye  hitap eden ŞAHİN, “ Sayın Erol Kaya, yerel yönetimlerde efsane olmuş bir isim. Türkiyemizin sayılı belediye başkanları arasında ismi geçen nadide bir yönetici. Uzun yıllardır tanışıyoruz. Pendik’te başarılı bir yönetim sergiledi. Bu gün Pendik’e baktığımızda, yapılan yatırımların büyüklüğünü ve gelişmişliği görmekteyiz. Bu gelişmişliğin altında Erol Kaya’nın imzası vardır. Başkanımızın başarıları benim ve ekibimin işini daha da zorlaştıracak. Çünkü, başarı çıtasının üzerine çıkmak zorundayız. Çok çalışarak bu zoru başaracağız. Belediyemizin çok güzel bir ekibi var. Bu kaliteli ekiple, Pendik’i marka şehirler arasına sokacağız.” Dedi.
Erol KAYA’dan he zaman yararlanacaklarını da söyleyen Dr.Şahin,” Kendisi belediyecilikte engin bir tecrübeye sahip. Bizi bırakıp Ankara’ya gidecek, ama biz kendisini bırakmayacağız. Başkentten de bize faydalı olacak. Fikirlerinden her zaman yararlanacağız. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum.”dedi.
Devir teslim törenine, meclis üyeleri, AK Parti Pendik ilçe başkanı Turgay Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, belediye birim müdürleri, çalışanlar ve çok sayıda vatandaşta katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113