• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Yargı Dizisi'nde flaş gelişme!

Yargı Dizisi'nde flaş gelişme!
Yargı 7.bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünde yer aldığı dizide Ilgaz ve Ceylin gerçek katilin ortaya çıkması için çalışmalara devam ediyor.

Yargı 7.bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünde yer aldığı dizide Ilgaz ve Ceylin gerçek katilin ortaya çıkması için çalışmalara devam ediyor. Çınar ve Zafer arasında yaşanan sahne ise merak konusu oldu. Peki Yargı 8.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yargı 7.son bölüm...

icin-355.jpg
Yargı son bölümü ile nefes kesti. Ceylin ve Engin'in yüzleşmesi ise ekranlara damga vurdu.Ceylin ve Ilgaz’ın evlilik haberi, Pars ve Neva’yı hayal kırıklığına uğratır. Pars, soruşturmanın tıkanmasından hiç memnun değildir, üstelik onun da kardeşi Neva gibi kalbi kırılmıştır. Pars soruşturmanın peşini bırakmamaya, bunu yaparken de inanmadığı bu evliliği ikisinin başına bela etmeye kararlıdır.Zafer Çınar’a çektiği silahla intikamı için geri dönüşsüz bir yola girmek üzeredir. Çınar Zafer’i masum olduğuna ikna edebilecek midir? Yoksa çekilen bu silah, iki aile arasında yeni ve büyük bir uçurumun açılmasına mı sebep olacaktır?

Ceylin, kardeşinin katili olan Engin karşısında hiçbir şey yokmuş gibi davranmakta artık iyice güçlük çekmektedir. Ceylin ve Ilgaz, kimseye belli etmeden Engin’i tutuklu yargılatmanın yollarını ararken yeni risklere girerler. Ancak bir yandan oğlunu temize çıkarmak için elinden gelen her şeyi yapan Yekta’dan hızlı olmak, bir yandan da her an önlerine engel olabilecek Pars’la mücadele etmek zorundadırlar. Acaba Ilgaz ve Ceylin bu sefer gerçeği kanıtlayabilecek midir?

icin1.jpg

Ilgaz'ın katilin ortaya çıkması için kurduğu plan işler ve Engin, tuzağa düşen isim olur. İnci'nin katilinin Engin olduğunu öğrenen Ceylin'i artık kimse tutamaz. Ceylin, Engin'e karşı yaptığı hamlede ise nezarete atılır. 

İnci'nin katilinin Engin olduğunu öğrenen Ceylin ne yapacak? 

Yargı yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Kanal D'de!

YARGI 5. BÖLÜM ÖZETİ...

Yargı dizisi son bölümüyle yine izleyenlerin nefeslerini kesti. İnci’nin katilini bulma çabaları arasında hem Ilgaz hem de Ceylin her adımlarında babalarına ve kardeşlerine ilişkin acı gerçeklerle karşı karşıya kalırken, Ceylin’in babası Zafer’in de şüpheliler listesine girmesi Ceylin’de büyük bir yıkıma neden oldu. Ceylin, Zafer’in sorgusuna şahit olur ve kardeşi İnci hakkında altından kalkamayacağı gerçeklerle yüzleşir.

Tüm bu yaşananların ardından Zafer’in geçmişte yaşadıkları nedeniyle şüpheliler listesine girmesi, Ceylin’de büyük bir yıkıma neden olur. Babası nedeniyle sınanma zamanı Ceylin’e gelmiştir ve baba kız arasında büyük bir sorgulama yaşanır.

Hem Ceylin hem de Ilgaz, kendi planlarını hayata geçirirken, bir yandan birbirlerine karşı yeni yeni yeşertmeye çalıştıkları güven duygusu tekrar sınanacaktır.

Zafer’in sorgusuna şahit olan Ceylin, İnci’yle ilgili kaldıramayacağı gerçeklerle karşı karşıya kalır. Bunun üzerine bir de Zafer’in geçmişte yaptıklarının sonucu şüpheliler listesine girmesi Ceylin’i adeta yıkar. Babasından yana sınanma vakti Ceylin’dedir, ikisi arasında büyük bir sorgulama yaşanacaktır.

Yargı dizisinin 3. yeni bölümü 3 Ekim Pazar akşamı yine ekranlara damgasını vurdu. İlk bölümünden itibaren büyük bir hayran kitlesine ulaşan Yargı’nın 3. bölümünde, Ilgaz, babasından İnci ile olan fotoğraflarının hesabını sorarken, Ceylin kardeşinin katili bulmak için her türlü sınırı zorlamaya başladı. Son bölümün heyecan dolu finalinin ardından da dizinin takipçileri “Yargı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?” araştırması içine girdi. ‘Yargı’nın dördüncü bölümünden ilk tanıtım seyirciyle buluştu. Tanıtımda; Ilgaz, Çınar konusunda büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Çınar’ın ağabeyine isyanı, izleyenlere yoğun duygular yaşatacak bir bölümün daha haberini veriyor.

YARGI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Ceylin, Çınar’ı polise ihbar etmek konusunda kararlı olan Ilgaz’ın karşısında dururken Pars’ın Osman’a yönelttiği soru kafaları karıştırıyor. Zafer’in bir arabayı ateşe vermesi İnci’nin cinayeti konusunda üzerindeki şüpheleri artırıyor. Kızının Çınar’ın avukatlığını yapmasından şüphelenmesi sonucu Ilgaz ile Metin’in karşısına çıkması ise heyecan dolu dakikaların yaşanacağı bir bölümü işaret ediyor.

YARGI’NIN 3. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ceylin’in İnci’nin arabasında bulduğu Metin ile yan yana çekilmiş fotoğrafı Ilgaz ile arasındaki hassas dengenin yeniden zorlanmasına yol açar. Ilgaz, gördüğü fotoğrafla büyük şoka uğrar.

Bir yandan babasının söylediği yalanın yarattığı sarsıntıyı atlatmaya çalışırken, Ceylin de İnci’nin katilini bulmak için hem kendinin hem de Eren ve Ilgaz’ın sınırlarını zorlamaya başlar.

 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113