• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Yaparsa Yine Erdoğan Yapar.

İbrahim Ciminli

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 40 yıllık siyasi hayatında yapmış olduğu tüm görevlerde başarısını ispat etmiş, tecrübeli, sözünde duran, net, gizlisi saklısı, takiyyesi olmayan, mert, dürüst, doğruları söylemekten çekinmeyen, tecrübeli, usta bir liderdir.

Uluslararası ilişkilerde başarılı, dünyada sözü dinlenen bir liderdir.

Sayın Erdoğan; 
Krizleri aşmada güçlü, dirayetli ve cesur kararlar alan, tuzaklara karşı ferasetli bir  liderdir.
Gariban babasıdır. 
Ülkesini ve milletini çok seviyor.
Gece gündüz çalıştı ve çalışıyor.

Felaketlerden sonra, yaraları sarmada, zararları gidermede ve evi yıkılan vatandaşların evlerini bir yıldan kısa bir sürede teslim etmede tecrübeli ve sözünün eri. TOKİ konutları projesi ile şimdiye kadar 1 milyon 250 bin konut yapıldı. Hepsi birçok deprem görmesine rağmen alnının akıyla çıktı. Şimdi bu projeyi öncelikle fay hatlarına yakın şehirlerden başlamak üzere bütün Türkiye’ye uygulama kararı alındı. Bunu da yaparsa ancak Tayyip Erdoğan yapar.

Doğru bildiği yolda yürümektedir. Kimseyi aldatmıyor. Yapamayacağı sözü vermiyor. İçten pazarlıklı değil, neyse o.

Ülkemizi kalkındırmak için bütün gücüyle çalışıyor. 20 yıldır her hafta birçok büyük projenin açılışını yaptı. Durmak ve yorulmak bilmiyor. Teşkilatı hep onun arkasından yetişmeye çalışıyor.

Enerjide, savunma sanayisinde, sağlıkta, ulaşımda, üretimde, ihracatta, eğitimde, otomotiv’de yüz yılda yapılamayanları yaptı. Türkiye’nin lojistik, ulaşım, sanayi ve üretim alt yapısını tamamladı.

Şimdi de Türkiye’nin eskimiş bina stoklarının  tamamını yenileme hedefi koydu. Bu, gerçekten büyük bir hedef. Bunu da yaparsa ancak Tayyip Erdoğan yapar.

Sayın Erdoğan, Türkiye’nin 2002’den  önceki yıllarda İMF’den alınmış 26 milyar dolar borcunu 2013 yılında tamamen kapatarak ülkemizi siyasal ve ekonomik olarak özgürleştirdi. IMF’ye  borçlanmak köleleşmek demektir. Erdoğan öncesi hükümetler  ekonomi ve yatırım alanları ile ilgili tüm kararlarını İMF’ye onaylatmak zorundaydı. İMF’den borç almak, Osmanlı’yı batıran kapitülasyonlara teslim olmak demektir. Dünya Bankası ve IMF Uluslararası sömürü çarkının işleyişini sağlıyorlar. Sayın Erdoğan bu boyunduruktan ülkemizi kurtardı.

 Halkın içinden birisi. Milletine, inançlarına, kültürüne ve medeniyetine gönülden bağlı ve saygılı. 

Büyük Türkiye’nin güvenliği, bağımsızlığı, birliği, bütünlüğü ve kalkınmasının yegane teminatıdır. Amerika’nın ve Avrupa’nın değil; her zaman milletinin dediğini yapar. Türkiye’nin düşmanları onun da düşmanıdır. Türkiye’nin dostları onun da dostudur.

Bu yazı toplam 317 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113