• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

ÜSMEK AZİZ MAHMUT HÜDAYİ 16’INCI KURS MERKEZİMİZ OLARAK HİZMETE AÇILDI

ÜSMEK AZİZ MAHMUT HÜDAYİ 16’INCI KURS MERKEZİMİZ OLARAK HİZMETE AÇILDI
Açılış törenine Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ve Üsküdarlılar katılım sağladı.

Üsküdar Belediyesi olarak bireylerin bilgi ve yetkinliklerinin geliştirilmesine katkı sağlamak, kişisel birikimlerini artırmak, mesleki ve sanatsal bilgilerini geliştirmek, istihdam sağlamak amacıyla Üsküdarlıların hizmetine sunduğumuz ÜSMEK Aziz Mahmut Hüdayi Kurs Merkezimizin açılışını 2 Aralık tarihinde gerçekleştirdik.

Açılış törenine Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ve Üsküdarlılar katılım sağladı.

Başkanımız açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Aziz Mahmut Hüdayi mahallemizde şu güzel beldede böyle anlamlı bir eğitim merkezini açmak üzere bir aradayız. Açılışımız, kursumuz hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Değerli dostlarım biliyorsunuz İSMEK’ler Cumhurbaşkanımızın 1994’te Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde özellikle hanım kardeşlerimize yönelik çok güzel bir meslek edindirme, kişisel gelişim kursları adı altında başlamış ve bütün İstanbul’a ve bütün Anadolu’ya yayılmış önemli bir eğitim merkezi olarak başlamış idi. Özellikle 2009’a kadar İSMEK’le sadece bir eğitim merkezi, bir kurs merkezinden öte aynı zamanda bir sosyal, kültürel eğitim merkezi olarak da program ve fonksiyon icra ediyordu. Gerçekten de taraflı tarafsız herkesin koşarak takip ettiği ve böyle güzel bir merkezden hizmet almanın mutluluğunu yaşadığı eğitim merkezleri, eğitim, kültür noktaları olarak hizmet veriyor. Ancak ne yazık ki değerli dostlarım sizlerle bazı gerçekleri paylaşmamız lazım. Hala anlayamadığımız sebeplerle Büyükşehir Belediye Yönetimi İSMEK’leri kapatmaya gitti. Yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi 13 bin 118 İSMEK kursunu kapattı. Yaklaşık 2 bin 500 İSMEK çalışanını işten attı. 2 bin 74 öğretmeni mağdur etti. İSMEK’te öğretmenlik yapan hocalarımızı ve ne yazık ki en acısı da 227 bin kursiyeri mağdur etti.“ şeklinde konuştu.

Aziz Mahmut Hüdayi Kurs Merkezi ile ailesini genişleten ÜSMEK, toplamda 16 şubesi ile daha fazla insanın hayatına dokunmak hedefiyle çalışmalarını hızlandırdı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113