• BIST 10263.43
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 15 °C

Ünlü oyuncudan intihar açıklaması!

Ünlü oyuncudan intihar açıklaması!
Son dönemde Afra Saraçoğlu'nun eski aşkı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan hayranlarını korkuttu.

Son dönemdeki oyunculuğuyla beğeni toplayan Sancaktutan’ın, geçtiğimiz cuma akşamı ailesiyle çıktığı yemek kabusa döndü. İntihara teşebbüs ettiği iddia edilen güzel oyuncu, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, bileklerinin fotoğrafını da paylaştı.
2019 yılında ekranlara gelen 'Aşk Ağlatır' dizisinde birlikte rol alan Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu çift, zaman zaman sosyal medya hesaplarından keyifli anlarını takipçileriyle paylaşıyordu.
 

Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan oyunculuk kariyerlerindeki başarılı adımları kadar 3,5 yıldır gözlerden uzak yaşadıkları ilişkisiyle gündemdeydi. Aynı evde yaşayan ünlü çiftten evlilik haberi bekleniyordu. Ancak iki başarılı oyuncu cephesinden de ayrılık haberi geldi. İddiaya göre çift, ilişkilerini dostça noktalama kararı aldı.
 

Ardından rol arkadaşı Mert Yazıoğlu’yla aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu şu açıklamayı yapmıştı: te yandan 22 yaşındaki Hafsanur Sancaktutan, daha önce özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunmuş ve "Sevgi, aşk... İyi ki var. Sevginin öğrenilen bir şey olduğunu fark ettim. Hayatımda güzel olan her şeyin içinde sevgi var. Gerçek sevginin getirdiği karşılıksız yanında olma halini, güveni ve saygıyı partnerinizden alıyorsunuz. Aşksız yapamam herhalde. İlgiyi çok seviyorum. Aşkı diri tuttuğuna inandığım diğer şey de tatlı küçük atışmalar, inatlaşmalar..." ifadelerini kullanmıştı.
YEDİĞİ YEMEK KABUSA DÖNDÜ

Etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan Sancaktutan’ın geçen cuma akşamı ailesiyle çıktığı yemek kabusa döndü. İddiaya göre eve gittiğinde fenalaşan oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı.
MİDESİ YIKANDIKTAN SONRA TABURCU EDİLDİ 

Zehirlendiği ortaya çıkan Hafsanur Sancaktutan’ın midesi yıkandı. Güzel oyuncu daha sonra taburcu edildi.
"AİLEMİ DE BENİ DE ÇOK ÜZDÜ"

Sunucu Bircan Bali ise 'Söylemezsem Olmaz' programında ünlü oyuncunun intihar ettiğini iddia etti. Güzel oyuncu sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

icin-20230116125155.jpg

BİLEKLERİNİ PAYLAŞTI

İntihara teşebbüs ettiği iddia edilen Hafsanur Sancaktutan, bileklerinin fotoğrafını da yayınladı. KAYNAK:MİLLİYET.COM

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113