• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

TUZSİAD?dan eğitime destek

TUZSİAD?dan eğitime destek
Tuzla Sanayici ve İş Adamları Derneği, ilçede bulunan okullara ve öğrencilerine yaptığı yardımlarına bir yenisini daha ekleyerek, Aydınlı İlköğretim Okulu?na iki adet pinpon masası hediye etti

Tuzla’daki öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almaları amacıyla okullara her türlü desteği sağlayan Tuzla Sanayici ve İş Adamları Derneği (TUZSİAD), sportif alanda da yardımlarını eğitime destek kampanyası  çerçevesinde devam ettiriyor.
OKULLARA MASA TENİSİ
n İlçedeki okullara sportif anlamda büyük katkılar sağlayan İlçe Gençlik Spor Müdürü Orhan Ayan, eğitime destek olma prensibiyle okullara bilardo masalarından sonra pinpon masalarını da kurmada gecikmedi.
İş adamlarının kapısını çekinmeden büyük istek ve samimiyetle çalarak, onlardan öğrencilere, sportif anlamda yardımcı olmalarını isteyen Ayan, TUZSİAD’ın sponsorluğunda Aydınlı İlköğretim Okulu’na iki adet pinpon masası daha kazandırdı.
n Öğrencilerin yoğun ders temposu aralarında nefes alabilecekleri, ders sonrası zihinlerini dinlendirebilecekleri etkinlikler ve aynı zamanda özgürce koşup oynayabilecekleri alanlar kurma  çerçevesinde örnek davranış sergileyen TUZSİAD, eğitimin ve eğitimcinin yanında olduğunu bir kez daha kanıtladı.
n Aydınlı İlköğretim Okulu Müdürü; Zikri Ulutaş’a masaları teslim eden TUZSİAD Başkanı Talip Çelik’e ve ilçe milli eğitim müdürü Nazmi Yekrek’e, gösterdikleri örnek sosyal sorumluluktan dolayı teşekkür ederek plaket verdi.
ÇELİK; DESTEĞE DEVAM
n TUZSİAD Başkanı Talip Çelik, öncelikle okul müdüründen, velilerden ve öğrencilerden pinpon masalarına sahip çıkmalarını ve onlara hediye edilen bu imkanları korumalarını istedi. Çelik, gençlerin kültür-sanat ve sporla ilgilenmelerinin olası kötü alışkanlıkların da önüne geçeceğini, bu amaçla ilçedeki okulların spor ve sosyal aktiviteler alanındaki eksiklerini gidermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113