• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Tuzla'da okullar tedbirlerle başladı

Tuzla'da okullar tedbirlerle başladı
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Ahmet Refik Oral İlkokulu'nda düzenlenen törenle başladı.

Törene;  Tuzla Kaymakamı Ali AKÇA, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet ALİREİSOĞLU, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar ZEHİR, Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Talat YAVUZ, Şube Müdürleri, öğrenciler ile velileri katıldı.

Günün anlam ve önemini içeren konuşmalarında;

Tuzla Kaymakamı Ali AKÇA, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni etti. Çocukların geleceğimiz olduklarını ifade ederek yapılan hazırlıkların milletimiz için çok önemli bir değer olduğunu ve çocukların iyi yetişmesinin en kıymetli hazinemiz olduğunu ifade ederek öğretmenlere, eğitim çalışanlarına özverilerinden ötürü teşekkür etti.

icin-bir-017.jpg

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI, okullar için her zaman hizmete ve desteğe hazır olduklarını ifade etti. Kovid sürecinde aşının çok kritik bir öneme sahip olduğunu belirterek toplumumuzdan normalleşme adına aşılarını tamamlamalarını rica etti.

icin-282.jpg

İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet ALİREİSOĞLU, özverili ve fedakarca çalışmalarından dolayı öğretmen ve eğitim yöneticilerine teşekkür etti. Yapılan planlamalar doğrultusunda 1 yıl sonra tamamen bütün okulların tekli eğitime geçeceğini, bu sene 3 yeni okulun eğitim-öğretime kazandırıldığını ve 4 okulun daha planlamalarının yapıldığını, tüm okulların maske ve hijyen malzeme ihtiyaçlarının giderildiğini ifade etti. Eğitimle ilgili desteklerinden ötürü Sayın Kaymakamımıza; temizlik, boya, bakım, tamirat ve yakın ilgilerinden dolayı Tuzla Belediye Başkanına teşekkür etti ve yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni etti.

Tören, hep beraber ders zilinin çalması ve öğrencilerin derste ziyaret edilmesiyle sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113