• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

TUZLA'DA ÖĞRETMENLER YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

TUZLA'DA ÖĞRETMENLER YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR
Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2010-2011 eğitim öğretim yılı açılışını, Okan Üniversitesi işbirliğiyle yürüttüğü bir dizi eğitim semineriyle gerçekleştiriyor.


2-14 Eylül tarihleri arasında, Tuzla Tezer Taşkıran İlköğretim Okulu’nda düzenlenecek olan eğitim seminerlerinin ilki, geçtiğimiz perşembe günü, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, ilçe milli eğitim müdürü Nazmi Yekrek, organizasyondan sorumlu şube müdürü Avni Er ve ilçede görevli çok sayıda eğitimcinin katılımıyla gerçekleşti.
Programda ilk olarak söz alan ve yeni eğitim yılıyla ilgili olarak yürütülen çalışmalar hakkında bazı açıklamalarda bulunan milli eğitim müdürü Nazmi Yekrek, konuşmasında, “21. asrın insanını yetiştiriyoruz. Bu son derece önemli bir konudur ve konuyla ilgli olarak her kurumdan destek almamız ve işbirliği içinde çalışmamız gerektiğine inanıyoruz. Bu düşünceyle Okan Üniversitesi ile gerçekleştirdiğmiz işbirliğiyle, siz eğitimcilerimize katkı sunmak istedik. Seminerlerimizin son derece faydalı olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.
Daha sonra söz alan kaymakam Mümin Heybet ise, bilgi, birikim ve donanımın önemine vurgu yaptığı konuşmasında, gerçekleştirilen seminerlerin son derece yararlı olacağını umduğunu kaydetti.
Bu ilk toplantıda eğitimcilerle birlikte olabildiği için son derece memnun olduğunu da sözlerine ekleyen kaymakam Heybet, 2010 İstanbul Avrupa Kültür Başkenti Etkinlikleri’nin hız kesmiş gibi göründüğünü ifade ederek, “Bu tür etkinliklere katılmanız için her türlü imkan ve finansman kaynağımızla arkanızda olacağız.” dedi.
Kaymakam Heybet’in konuşmasının ardından program, panalist konuşmacı Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Coşkun Küçüktepe’nin sunumuyla devam etti. İlki, ilköğretim, ortaöğretim programlarının temelinde yatan öğrenme anlayışları konulu sunumla başlayan seminerler dizisi, 3 Eylül günü yeni öğretim programlarına uygun ölçme-değerlendirme anlayışları, 6 Eylül günü öğrencilerin istenmeyen davranışlarını yönetme, 7 Eylül günü zor velilerle başetme yöntemleri ve 13-14 Eylül günleri yapılacak yaratıcı drama seminer programlarıyla devam edecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113