• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Tuzla halk eğitimi merkezleri arası bilgi yarışması nefes kesti

Tuzla halk eğitimi merkezleri arası bilgi yarışması nefes kesti
Tuzla Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde bulunan ve mahallelerde faaliyet gösteren halk eğitimi merkezleri arası bilgi yarışması geçtiğimiz hafta içinde İbn-i Sina İlköğretim Okulu?nda düzenlendi. Yarışmaya hanımların yoğun ilgi göstermesi, büyük bir coşkuya

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi’ne bağlı, İstasyon-Yayla, Aydınlı, Tuzla Merkez ve Orhanlı olmak üzere toplam 4 merkezde eğitim gören kursiyerlerin katıldığı bilgi yarışmasında her kurs merkezini 3 hanım kursiyer teslim etti.

4 KATEGORİDE, 25 SORU
Genel kültür, tarih, püf noktası ve el becerisi olmak üzere 4 kategoride toplam 25 sorunun yöneltildiği bilgi yarışması, Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ergüder Güngör’ün açılış konuşması ve okul müdürü Mustafa Yıldız’ın yönetiminde İstiklal Marşı’nın hep birlikte okunmasıyla başladı.

ŞAMPİYON TUZLA MERKEZ
Büyük çekişmeye sahne olan yarışmada sorulara en çok doğru yanıt veren Tuzla merkez kurslarında eğitim gören kursiyer yarışmacılar olunca yarışmanın birinciliğini doğal olarak Tuzla merkez kursları elde etti.

PÜF NOKTASI VE EL BECERİSİ SORULARI HEYECAN YARATTI
Kursiyer hanımların yoğun ilgisi ve büyük coşkusuna neden olan yarışmaların en heyacanlı bölümleri püf noktası ve el becerisi sorularının yöneltildiği anlardı ve bu bölümlerde coşku doruğa ulaştı.

AMAÇ KAYNAŞIRKEN, BİLGİLENMEK
Yarışmanın açılış konuşmasını yapan halk eğitim merkezi müdürü Ergüder Güngör, “Düzenlenen bu yarışmada amacımız kurs merkezlerimizde eğitim gören kursiyerlerimizin birbirleriyle kaynaşmalarını, kaynaşırken bilgilenmelerini ve de eksikleri varsa eksiklerini görmelerini sağlamaktır. Katılımın yüksek olması ve yaşanan coşku bizi fazlasıyla memnun etmiştir. Bu tür etkinliklerimiz aralıksız devam edecektir.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113