• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin yıl sonu sergisi ve mezuniyet gecesi muhteşemdi

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin yıl sonu sergisi ve mezuniyet gecesi muhteşemdi
Tuzla Halk Eğitimi Merkezi?nin geleneksel yıl sonu sergisi ve aynı günün akşamı düzenlenen mezuniyet gecesi, yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla, 3 Haziran Çarşamba günü gerçekleşti. Kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği yıl sonu ge


EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER HAYRAN BIRAKTI

 Tuzla Halk Eğitimi Merkezi tarafından geçtiğimiz 3 Hazıran günü düzenlenen yıl sonu sergisi, Milli Eğitim Bakanlık Müşaviri Abdullah Tanır, Tuzla Başsavcısı Haluk Kırca, milli eğitim müdürü Nazmi Yekrek ve eşi Hülya Yekrek, belediye başkan yardımcısı, halk eğitimi merkezi müdürü Ergüder Güngör, AK Parti ilçe kadın kolları başkanı Yasemin Aras, İSMEK Tuzla Sorumlusu Zerrin Armutlu, çok sayıda davetliler, eğitim merkezi yöneticileri ile öğretmenleri, kursiyerler ve vatandaşların yoğun katılımıyla açıldı.
n Bir yıl boyunca çeşitli branşlarda eğitim gören kursiyerlerin el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları ürünler, sergiyi ziyaret eden protokol üyeleri ve davetlileri hayran bıraktı. Takı ve süs eşyalarından, resim ve işlemelere, biçki ve nakıştan tekstil ürünlerine kadar pek çok branştaki ürünlerin sergilendiği yıl sonu sergisinde, en fazla ilgiyi haklı olarak işlemeli tekstil ürünleri topladı.

İDRİS GÜLLÜCE BÖYLE BİR YOĞUNLUK GÖRMEDİ
 Aynı günün akşamı İBB İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet gecesine öyle yoğun bir katılım oldu ki, iğne atılsa yere düşmezdi. Salonun tıklım tıklım dolduğu gecede, bazı branşlarda eğitim gören kursiyerler hünerlerini sergilerken, folklor ekipleri ve özel gösteri   grupları tarafından sunulan gösteriler ve diğer eğlenceler, katılımcıların coşkularını zirveye taşıdı.

GURUR DUYUYORUZ
 Kursiyerlerin sertifikalarının verildiği ve katkı sunanlara plaketlerin takdim edildiği yıl sonu sergisi ve eğlence gecesinin açılış konuşmalarını yapan Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ergüder Güngör, “Halk eğitimi merkezleri, toplumumuzun gelişmesinde önemli bir yer tutmaktadır. Kursiyerlerimiz görücüye çıkan eserleri ve burada sergiledikleri hünerleriyle, aldıkları eğitimlerin hakkını verdiler. Tüm kursiyerlerimizle ve eğitimci kadromuzla gurur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113