• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

TUZLA BAYRAMLAŞTI

TUZLA BAYRAMLAŞTI
Kurban Bayramı nedeniyle Tuzla Belediyesinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Önce belediye çalışanlarının bayramını kutlayan Başkan Dr. Şadi Yazıcı, bayramın 2. günü ise Tuzlalı vatandaşlarımızla bayramlaştı. Yazıcı, her günün bayram havasında geçmesi dile

Başkanlık makamı ve yemekhanede yapılan bayramlaşmaya personel ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Personelle yapılan bayramlaşmaya tüm personelimiz eksiksiz katılırken, başkan yardımcılarımız Ahmet Çabuk, Av. Mehmet Çelikel, Serhan Kural ve Funda Oktay da hazır bulundu.

    Bayramın ikinci gününde, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı, Tuzla Müftüsü, Sabancı Üniversitesi Rektörü, Ak Parti İlçe Başkanı, Ak Parti İl Genel Meclis üyeleri ve İlçe Meclis Üyeleri, CHP İl ve İlçe Genel Meclis Üyeleri, Tuzla İlçesinde bulunan tüm derneklerin başkanları ve üyeleri, muhtarlar ve halkın yoğun katılımıyla yemekli bayramlaşma töreni düzenleyen Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı,  Bayramların birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu vurguladı. Dr. Yazıcı “Milli birlik ve beraberliğin en önemli belirtilerinden birisidir bayramlar. İnşallah bu bayram da ülkemiz ve İslam Alemi için hayırlara vesile olur.  Tüm Tuzla halkımız ve personelimizin bayramını kutluyorum” dedi. Bayramlaşmaya katılan Tuzlalıların istek, şikayet ve sorunlarını da dinleyen Başkan Yazıcı,  göreve geldikten sonra yapmış olduğu çalışmalar konusunda halka bilgi de verdi.

    Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın konuşmasının ardından konuşma yapan  Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral Kemalettin GÜR, Dr Şadi YAZICI'nın konuşmasında vurguladığı aile kavramına odaklanarak, kendisinin de bu ailenin bir üyesi olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti ve bayramlaşmaya katılan tüm halka bayram tebriğinde bulundu. Yapılan konuşmalar ve ikram edilen yemek ardından, protokol üyeleri halkla tek tek bayramlaştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113