• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Türk Eğitim Sen'de iki Çelik yarıştı!

Türk Eğitim Sen'de iki Çelik yarıştı!
Türk Eğitim-Sen İstanbul 6 No'lu Şube 6. Olağan Genel Kurulu Eryetiş Balkanlar Eğitim Kurumları Konferans Salonunda yapıldı.

Pendik, Sultanbeyli, Tuzla, Kartal, Adalar ve Maltepe ilçelerini kapsayan Türk Eğitim Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanlığı Seçimine Sami Çelik ve Serhat Çelik’in başkan adayı olduğu iki listeyle gidildi.

Son derece demokratik ortam içerisinde gerçekleşen Türk Eğitim-Sen İstanbul 6 nolu şube başkanlığı kongresinde 104 delegenin 82’sinin oyunu alan Sami Çelik’in Listesi kazanırken Genç Başkan adayı Serhat Çelik ise 22 oyda kaldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, "Siz gönüllüler ve aslan yürekliler" diyerek açış konuşmasında protokolü ve delegeleri coşkuyla selamlayan Mustafa Savaş’ın konuşmasının ardından, İshak Dağcı divan başkanlığına seçildi. Ardından protokol konuşmalarına geçildi. Yönetim kurulu ve denetim kurulu raporlarının ibrası ve organların seçimi gerçekleştirildi.

 Zor bir dönemde büyük işler başardıklarını üzerimizdeki baskılara rağmen hızla çoğalarak büyümeye devam ettiklerini söyleyen Başkan Sami Çelik, iki listeyle gidilen kongrede tekrar başkan seçerek kendisine güven tazeleyen sendika mensuplarına teşekkür etti.

Sami Çelik, "Sizden aldığımız güçle sorunların üstesinden geliyoruz. Büyüklük ve güç sonradan kazanılmaz, doğuştan büyük ve güçlü olunur. İdealler sizi büyük ve güçlü kılar ki Türk Eğitim- Sen temellerini eğitim çalışanlarından ve Türk Milletinden alan ve doğuştan itibaren büyük idealleri olan güçlü bir kuruluştur." dedi.

Sami Çelik'in başkan oduğu kongrede Yönetim Kurulu'nda şu isimler yeraldı: Mustafa Savaş,  Adem Koç,  Bahdiyar Kaya, Selman Öztürk, Ömer Şahin, Zübeyir Tolga Çiler. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Kayhan Kudu,  İlhami Çoşkun, Erhan Akbıyık, Veysel Çıtlak, Kadir Koç, Pelin Yıldırım, Naim Çört. Denetleme Kurulu:  Alim Orhan: Sevgi Büyükkesen, Tekin Mollaoğlu. Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri: Göngör Şahin, Ebru Karagüzel, Hasan Topsakal. Disiplin Kurulu Asil Üyelikleri: Alpaslan Şeliman, Büşra Karadağ, Hakan Kurdoğlu. Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri: Selami Kaya, Ömer Çetintürk, Mehmet Görünmez. Üst Kurul Delegeleri: Mehmet Ali Kılıç, Abdulkadir Apaydın, Mustafa Filik

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0010-011.jpg

dsc_0012-015.jpg

dsc_0024-006.jpg

dsc_0073-001.jpg

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113