• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

TOSEF’de Bayrak Değişimi

TOSEF’de Bayrak Değişimi
Ülkemizde 81 ilde, 10 derneğin katılımıyla kurulan ve özel servislerin temsilcisi olan TOSEF Tüm Oto Servisleri Federasyonu’nun yeni dönem başkanı Zeki Altunsoy oldu.


40 yılı aşkın süredir otomotiv satış sonrası hizmetlerinde aktif rol oynayan Altunsoy, “2018 yılında temelleri atılan federasyonumuzun misyonunu ve vizyonunu en iyi biçimde temsil etmeye devam edeceğiz. Yeni dönemde servislerimizin yeni standartlara kavuşması ve özellikle elektrikli araç dünyasına uyum sağlaması adına çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız.” açıklamasında bulundu.

 

 

Tüm Oto Servisleri Federasyonu TOSEF’in Kurucu Başkanı Ünal Ünaldı, devir teslim töreniyle Başkanlık koltuğunu Zeki Altunsoy’a bıraktı. 1980 yılından bu yana otomotiv satış sonrası hizmetlerinde etkin rol üstlenen Altunsoy, yeni dönemde oto servislerinin yenilikçi standartlara kavuşması adına çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını aktardı. TOSEF Başkanı Zeki Altunsoy “Özellikle elektrikli araç dünyasına uyum sağlamamız adına çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Federasyonumuzun kurucusu Sayın Ünal Ünaldı’nın açtığı yolda, servislerimizdeki standartları daha yukarıya taşıyacak, istihdam problemleri üzerinde de projeler geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.  

 

 

 

 

TOSEF Tüm Oto Servisleri Federasyonu Hakkında:

 

Tüm Oto Servisleri Federasyonu TOSEF, Türkiye’nin birbirinden farklı bölgelerinde kurulmuş olan toplam 10 adet Oto Servis Derneği'nin bir araya gelmesi ile oluşturulmuş bir sivil toplum örgütüdür. TOSEF, 2018 yılında kurulmuştur. Kuruluşunun hemen akabinde, 2019 yılında Türkiye geneline yaygın şekilde, 81 ili temsilen ve TOSEF üyesi olmak üzere 10 adet Oto Servis derneğinin kuruluşuna destek olmuştur. Hali hazırda 657 üyesi bulunmaktadır. İstanbul’da İSOSED, Kuzey Marmara’da KUMSED, Güney Marmara’da GÜMOSED, Ege’de EGESED, Batı Akdeniz’de BASED, Doğu Akdeniz’de DASED, Güney Doğu Anadolu’da GASED, Doğu Karadeniz’de DOKSED, Orta Karadeniz’de OKSED ve İç Anadolu’da ANOSED dernekleri ile TOSEF, sektöre ve ülkemiz ekonomisine katma değer yaratmayı hedeflemektedir. TOSEF bünyesinde kurulan bu komiteler aynı zamanda diğer toplum kuruluşları, dernekler, resmi kuruluşlar ve bakanlıklar ile birlikte çalışarak, oto servislerinden alınan hizmet kalitesinin yükseltilebilmesine ve servis maliyetlerin azaltılabilmesine yönelik çözümler üretmeyi hedeflemektedir.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113