• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Tokpınar; namazsız aile saadeti olmaz

Tokpınar; namazsız aile saadeti olmaz
Pendik Müftülüğü Aile İrşad Bürosu tarafından düzenlenen ?Namaz? konulu konferansa Pendiklilerin ilgisi yoğun oldu. Konuşmacı Cemil TOKPINAR, namaz olmadan aile saadetinin olmayacağını söyledi.

 Gazeteci-yazar Cemil Tokpınar’ın konuşmacı olarak katıldığı ve Yunus Emre Kültür Merkezi’nin tıklım tıklım dolduğu konferansın açılış konuşması Pendik Müftü Vekili Fikret Cesur tarafından yapıldı.
ETKİNLİKLERİMİZ
DEVAM EDECEK

 Cesur, yaptığı konuşmada, müftülük olarak halkımızı çeşitli konularda bilgilendirmek ve bazı konulardaki yanlış bilgilenmeleri önlemek için düzenlenen seri konferasların her ay düzenli olarak devam edeceğini söyledi. Müftü vekili Fikret Cesur, bu tür etkinliklere vatandaşların yoğun ilgi göstermesinin müftülük olarak kendilerini oldukça memnun ettiğini kaydetti.
GÜZELLİKLER PAYLAŞIMLA
ORTAYA ÇIKAR

 Kur-an’ı Kerim tilavetinin de yapıldığı toplantıda daha sonra söz alarak oldukça ilgi çekici örnekler vererek aile içi iletişim ve namaz konusunda geniş bir sunum yapan konferansın konuşmacı konuğu gazeteci-yazar Cemil Tokpınar, “Güzellikler paylaşımla ortaya çıkar ve evlilikler, bu paylaşımın zirve noktası olmalıdır. Fakat günümüzde özellikle evliliklerde bu paylaşımı göremediğmiz için aile içi iletişim çağımızın en büyük sorunu olarak kaşımıza çıkmaktadır.” şeklinde konuştu.
EBEVEYNLER OLARAK
ÖRNEK OLMALIYIZ

 Tokpınar, konuşmasında, güzel ve gelişmiş bir toplum için, güzel bir aile ve güzel bir aile hayatı gerektiğini vurgulayarak, “Bu noktada şu çok iyi bilinmelidir ki, aile içi problemleri dinden ve namazdan ayrı tutmak mümkün değildir. Namaz olmadan aile içi saadet ve mutluluk olamaz. Bunun için yetişkin ebeveynler olarak bizler, gereken titizliği göstererek ve hakkını vererek namazlarımıza devam etmeli, ailemizin diğer fertlerine de bu güzel alışkanlığı kazanmaları konusunda iyi birer örnek olarak konunun hassasiyetini göstermeliyiz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113