• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Temurhan YILDIZ, aday adaylarımız gücümüze güç katacaktır

Temurhan YILDIZ, aday adaylarımız gücümüze güç katacaktır
İstanbul genelinde eş zamanlı olarak yapılan AK Parti Aday Adayları Tanıtım Programlarının Kartal ayağındaki toplantının açış konuşmasında söz alan ilçe başkanı Temurhan Yıldız, ?Kartal?da bizim için önemli şahsiyetler olan 5 arkadaşımız aday adayı olmuşt

Geçtiğimiz cuma akşamı Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım programına belediye başkan aday adaylarından Hüsamettin Koçak, Bekir Kılıç, Abdullah Bayram ve Sabri Kurtkapan ile teşkilat üyesi delegeler katıldı. Her aday adayının 10 dakika süreyle söz alarak kendilerini tanıttıkları prgramda aday adaylarının ortak mesajı, “Seçimler partimiz, ilçemiz, halkımız ve tüm Türkiye için hayırlı olsun. Partimiz hangi arkadaşımız üzerinde kanaat getirirse getirsin, el birliğiyle en ön saflarda gereken her türlü destek ve kattıda bulunarak çalışacağımıza söz veriyoruz. Durmak Yok Yola Devam.” şeklinde oldu.
AK PARTİ’NİN KARTAL
BELEDİYE BAŞKAN
ADAY ADAYLARI
ABDULLAH BAYRAM: İşletmeci. 1994-2004 yılları arasında Samandıra Belediye Başkanlığı yaptı. Halen Kartal Belediye Meclis Üyesi olan Abdullah Bayram, 2004 yılında da Kartal Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu.
HÜSAMETTİN KOÇAK: Hakim-Avukat. Geçmişte Kartal Belediye Başkanlığı ve belediye başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi, siyasi ve hukuki işlerden sorumlu il başkan yardımcısı.
Bekir KILIÇ:
İşadamı. Rekabet sağlık getirir diyen Kılıç, Fen fakültesi mezunu ve ABD’de lisans eğitimi almış. Türkiye’nin en büyük 50 firması arasında gösterilen bir firmanın en üst düzey yöneticisi konumunda.
SABRİ KURTKAPAN:
Askeriye emeklisi-iş adamı. Kartal’da sürpriz olarak aday adaylığını açıklayan Kurtkapan, hava kuvvetlerinden emekli. Halen kendine ait bir işletmede iş hayatına devam ediyor.
ARİF DAĞLAR:
Mevcut belediye başkanı. Toplantıya katılmayan Dağlar, mevcut belediye başkanı olarak yeniden aday adayı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113