• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Söz milletin, milletin kalacak..

İbrahim Ciminli

14 Mayıs 1950 seçimlerinde, Şehit Başbakan Adnan Menderes; “Yeter! Söz Milletindir” diyerek yola çıkmış ve milletin sözünü ve özünü iktidara taşımıştı. İnönü iktidarında halk bunalmış, Milli değerlerimize, Ezan’a, Kur’an’a yasak getirilmiş, Camiler kapatılmış, milli tarihimize karşı acımasız bir kıyım yapılmıştı. Menderes; manen nefesi kesilmiş, ruhu bunalmış milletimize derin bir nefes aldırmıştı ancak vesayet ona izin vermedi. 
Minarelerden Allahuekber sedasını özgürleştirmesi Menderes’in canına mal oldu. Menderes Ezan, Kur’an ve vatan şehididir.
27 Mayıs 1960 ihtilalinden sonra, vesayet odakları yeniden iktidara hakim oldu, hükümetleri rahat bırakmadı, seçimlerden tek başına güçlü iktidar çıkmadığı dönemlerde, Türkiye sürekli geriledi. Sadece 1991-1999 arasında 8 farklı hükümet kuruldu ve yıkıldı. 8,5 yılda 8 farklı hükümet!  Böyle bir ülkede istikrar olur mu?Tekrar Türkiye’yi ikibin öncesi koalisyonlar dönemine, yap-boz  sistemine döndürmek isteyen dış mihraklar bütün güçleri ile harekete geçtiler. Ancak millet sözünü söylemiştir, yeni demokratik sistem olan; Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini halk oylaması ile kabul etmiş, ülkenin Cumhurbaşkanını doğrudan seçmiş, yönetimde istikrarı yakalamış, liderine kavuşmuştur.

Menderes’in ruhu ve davası Erdoğan’da vücut bulmuştur.
Millet onu asla yalnız bırakmayacak, zaten bırakmamıştır. Türkiye 20 yıldır aynı sözü ve aynı şarkıyı söylemektedir. Yine yeniden Lideri ile yola devam diyecektir. Sözünü ve kararını elinden almak isteyenlere fırsat vermeyecektir.

 Söz, vesayetin olmayacak, söz, kaosun olmayacak, söz fitnenin, fesadın, ihanetin, terörün  olmayacak,  söz Biden’in olmayacak, Söz Rubin’in, Rıfkın’ın olmayacak, söz maşaların olmayacak, söz emperyalistlerin olmayacak, söz hainlerin olmayacak, söz Washington’un, Londra’nın, Paris’in, Berlin’in  olmayacak, Söz NATO’nun olmayacak, Söz Türkiye düşmanlarının olmayacak. Söz Türkiye’nin yerli ve milli firmalarına düşmanlık edenlerin olmayacak. Söz mağaradaki teröristlerin olmayacak. Söz bugün olduğu gibi, her zaman Ankara’nın olacak, Söz milletindir ve milletin kalacak.

Söz, kendi halkını küçümseyenlerin olmayacak, söz, yalancıların olmayacak, söz, yabancıların olmayacak, söz, ülkemizin kaynaklarına göz dikmiş Londra tefecilerinin olmayacak. Söz, kolay para aldatmacasıyla geleceğimizi uluslararası finans çevrelerine ipotek etmek isteyenlerin olmayacak. Söz, iftiracıların olmayacak. Söz kriptoların olmayacak. Söz milletindir, milletin kalacak.

Söz, göz nurumuz, iftihar kaynağımız genç girişimcilerimize dokunmak için güya gün sayanların olmayacak. Söz milletindir, milletin kalacak!

Söz, Avrupalılardan iktidar dilenenlerin olmayacak, Söz, Amerikan çıkarlarına hizmet etmek isteyenlerin olmayacak, söz, yeni bir Sevr için sabırsızlananların olmayacak, söz, lgbt’cilerin olmayacak. Söz, aileyi tahrip etmek isteyenlerin olmayacak. Söz, kapalı kapılar ardında devleti ve vatanı paylaşanların, pazarlayanların olmayacak. Söz milletindir, milletin kalacak.

Söz, baronların olmayacak, Söz, Türkiye’nin bir kısmına göz dikmiş bölücülerin ve onlara cesaret veren gafillerin olmayacak. Söz milletindir, milletin kalacak.

Söz, milletin değerlerine ve kutsallarına tahammül edemeyen, beyni ve ruhu alınmış köksüzlerin olmayacak. Söz milletindir, milletin kalacak.

Söz, ülkesine aşık bir Başbakan olan Menderes’i ve arkadaşlarını şehit eden katillerin olmayacak, Söz, milletindir, milletin olmaya devam edecek.

Söz, rahmetli Erbakan’a başbakanlığı dar edenlerin olmayacak, söz milletindir, milletin kalacak.

Söz, ilkesizlerin, ülküsüzlerin, kimliksizlerin olmayacak. Söz, milletindir, milletin kalacak.

Söz, Karabağ işgalcisi Ermenistan’ın  yanında saf tutan, Karabağ kurtuldu diye yas tutanların olmayacak.

Söz, Türkiye piyasasını altüst ederek siyasi hesap yapanların olmayacak, 
Söz, Türkiye’deki yerli ve milli kalkınmayı engellemek isteyenlerin olmayacak. Söz, Türkiye’nin ayağına çelme takmak isteyenlerin olmayacak, söz, terörden medet umanların olmayacak,
söz, tröstlerin ve dağdan gafillere akıl veren teröristlerin olmayacak, söz milletindir milletin kalacak.

Söz, tarihine düşman gözüyle bakıp, Ermeni diyasporasının alçak iftiralarına alkış tutanların olmayacak. Fatih’in, Yavuz’un, Kanuni’nin, Abdülhamid’in düşmanlarının olmayacak, söz, Türkiye’yi parya olarak görenlerin olmayacak, söz, milletindir milletin kalacak.

Söz, İMF’nin, The Economist’in, Dünya Bankasının olmayacak, Söz, Türkiye’ye karşı yeni bir Haçlı seferi başlatanların olmayacak, söz milletindir, milletin kalacak.

Söz, Adaları ve mavi vatanı Yunan’a, Amerika’ya ve AB’ye teslim etmek isteyenlerin olmayacak. Söz, zincirleri kırılarak ibadete açılan Ayasofya’yı bir defa bile ziyaret etmekten korkan ödleklerin olmayacak.

Söz, kundakçıların, yardakçıların, fondaşçıların kumpasçıların, kaosçuların olmayacak, söz, çete başlarının ağzından çıkacak yalan ve iftiralara bel bağlayanların olmayacak, söz dolar neden yükselmiyor diye kara bağlayanların olmayacak. söz milletindir, milleti kalacak.

Söz, göz bebeğimiz olan Ordumuza, devletimize, askerimize dil uzatanların, iftira edenlerin ve hainlere kol kanat gerenlerin, koşup sırtlarını sıvazlayanların olmayacak, söz milletindir milletin kalacak.

Söz, Ezandan, Kur’an’dan rahatsız olanların, kutsallarımıza hakaret edenlerin yuvalandıkları merkezlerin olmayacak, söz, 28 şubatçıların olmayacak, laikliği istismar ederek millete kan kusturanların olmayacak. Söz, milletindir, milletin kalacak.

Söz, Türkiye’yi milletimize dar etmek ve Suriye’den beter etmek isteyen siyonizmin ve onun kapı kullarının olmayacak. Söz, Türkiye’nin etrafını ateş çemberine çeviren,  terör koridoru ile kuşatmaya çalışanların olmayacak. Söz, kandilden ve Pensilvanya’dan sufle verenlerin ve alanların olmayacak.  Söz milletindir milletin kalacak. 
BU MİLLET; DEVLETİNE, LİDERİNE, ÜLKESİNE, İLKESİNE, ÜLKÜSÜNE, MEDENİYETİNE VE KENDİSİNE GÜÇLÜ BİR DESTEK DAHA VEREREK SON SÖZÜ SÖYLEYECEK, BATI BAŞKENTLERİNE VE FESAT YUVALARINA YENİDEN BİR OSMANLI TOKADI DAHA İNDİRECEK, TÜRKİYE YÜZYILINA GÜÇLÜ BİR GİRİŞ YAPACAK VESSELAM.

Bu yazı toplam 726 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113