• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

SİZİ BİR GÜNE SIĞDIRAMAYIZ

SİZİ BİR GÜNE SIĞDIRAMAYIZ
24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm Türkiye?de olduğu gibi, Tuzla?da da törenlerle kutlandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, öğretmenleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak, ilçede görev yapan öğretmenlere akşam yemeği verdi.



         Belediyenin Veranda Sosyal Tesisleri’nde verilen yemekte öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Dr. Şadi Yazıcı, geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimizin senede sadece bir gün hatırlamakla haklarının ödenemeyeceğini söyledi. Yazıcı, “Bireyi ne kadar şekillendirirsek ve süslersek, geleceğimizde o kadar güzel olacaktır. Öğretmenlerin bu yöndeki çabaları çok önemlidir. Sizlerin cehalet karşısındaki savaşınız, ülkenin yarınları için çok önemli sonuçlar doğuracaktır. Sizleri yılda bir kez hatırlamakla hakkınızı ödeyemeyiz. Bu nedenle, yaşadığımız toplumun mimarları-mühendisleri olan öğretmenlerimizi en içten duygularımla kutluyorum” dedi. Başkan Yazıcı, öğretmenlerin bizzat yazıp oynadığı tiyatroyu da izledi.

KUTLAMALAR İDRİS GÜLLÜCE’DE DEVAM ETTİ
        24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları İdris Güllüce Kültür Merkezinde de devam etti. Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa; Tuzla Cumhuriyet Başsavcısı Haluk Kırca, Tuzla Müftüsü Veysi Patır ve Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Çelikel’in yanı sıra, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin şiir ve kompozisyonlarını okumalarıyla süren etkinlikte; resim, şiir, kompozisyon dallarındaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.  Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin etmesinin ardından program, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Korosu’nun verdiği konserle sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113