• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

SILVERLİNE AR-GE 250 SIRALAMASINDA 126.SIRAYA YERLEŞTİ

SILVERLİNE AR-GE 250 SIRALAMASINDA 126.SIRAYA YERLEŞTİ
Uluslararası akreditasyona sahip AR-GE merkezi ile teknolojik, güvenilir, çevreye duyarlı ve az enerji tüketen ürünler geliştiren Silverline, AR-GE yatırımlarıyla global arenada rekabet eden ürünleri tüketicilerle buluşturuyor.

2020 yılında 13 AR-GE projesi yürüten ve bu alana yaklaşık 14 milyon TL yatırım yapan Silverline; yılda patenti ve teknolojisi kendisine ait 50 farklı ürüne imza atarak, dünyanın konuştuğu markalar arasında yerini alıyor. Tasarım ve fonksiyonelliği teknoloji ile bütünleştirerek kullanıcıların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan marka, Turkishtime Dergisi’nin AR-GE harcamalarına göre en büyük 250 şirket sıralamasında 126.sıraya yerleşti. Avrupa’da kaliteli, teknolojik ve dijital tabanlı üretimleri ile önemli pazar paylarına sahip olan marka, cirosunun ortalama yüzde 3’ünü AR-GE’ye ayırıyor.

İnovatif ve geleceğin trendlerine yön veren tasarımlar...

Dijitalleşmenin hızla ilerlemesi ve hayatın her alanına entegre olmasına bağlı olarak teknolojiyi odağına alan Silverline; AR-GE yatırımlarına artırarak, katma değerli, tüketiciye daha fazla fayda sağlayan, uzaktan kontrol edilebilen ve IOT teknolojisi ile birbiri ile konuşabilen ürünler geliştiriyor. AR-GE merkezine yönelik yatırımlara büyük önem verdiklerini belirten Silverline Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mustafa Laçin “Rekabette öne çıkabilmek ve özellikle yeni nesil kullanıcılara ulaşarak geleceğe bugünden yatırım yapmak için teknolojiyi yakından takip etmemiz ve kendi teknolojimizi yaratmamız gerekiyor. Silverline olarak bir dünya markası olma vizyonu ile katma değeri yüksek, kullanıcı odaklı ve çevreci ürünler geliştiriyoruz. Her yıl toplam ciromuzun ortalama yüzde 3’üne yakın oranda AR-GE’ye yatırım yapıyoruz. Hedef pazarlardaki trendleri, tüketici alışkanlıklarını ve ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz ve bu doğrultuda AR-GE’ye yatırımıza yön veriyoruz. 2020 yılı içinde gerçekleştirdiğimiz 13 farklı AR-GE projemizle Türkiye’de Ar-ge yatırımı yapan ilk 250 şirket arasında yer almak bizim için büyük önem taşıyor. Silverline olarak sadece kendi markamız adına değil sektör için de ilkleri gerçekleştiriyoruz. Teknolojinin sağladığı kullanıcı dostu fonksiyonları ürünlerimizle tam anlamıyla bütünleştirmek için çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. dedi. Global arenada her yıl gücünü artıran Silverline, Avrupa'nın 5, dünyanın 10 büyük davlumbaz üreticisi arasında yer alıyor. Avrupa’da önemli pazar paylarına sahip olan marka 30’un üzerinde ülkeye Silverline markası ile ihracat gerçekleştiriyor.

mustafa-lacin.jpg

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2017 yılında tescillenen Silverline AR-GE Merkezi; modern yazılım, laboratuvar ve prototip altyapısı ile teknolojinin getirdiği kullanıcı dostu fonksiyonları entegre ettiği ürünlerle tüketicilerin alışkanlıklarını ve beklentilerini en iyi şekilde karşılıyor. Türkiye’de AR-GE yapan en iyi şirketler listesinde 126.sırada yer alan Silverline AR-GE Merkezi, sürekli inovasyon ve gelişim felsefesi ile ulusal ve uluslararası bilim kuruluşları ile iş birlikleri yaparak yatırımlarına devam ediyor. İnovatif ve geleceğin trendlerine yön veren tasarımlara imza atan marka; üretimden yönetime, tasarımdan satış ve satış sonrası hizmetlere kadar her alanda mükemmelliği odağına koyuyor.

soho.JPG

Teknoloji tasarımla buluşuyor, tasarım başarısı uluslararası ödüller ile tescilleniyor.

İnternet, sosyal medya, dışa dönük yaşam tarzı ile tüketim alışkanlıkları farklılaşıyor. Tasarım ve teknoloji dolaşıma açık, kullanıcılar dünyanın her yerine hızla ulaşıyor, talepler değişiyor. Yeni nesil kullanıcılar tasarım ürünleri ve akıllı teknolojileri tercih ediyor.  Yeni nesil kullanıcılara odaklanan ve ürünlerinde estetik ve fonksiyonelliği teknoloji ile buluşturan Silverline, çevre ve enerji duyarlılığı yüksek tasarım ürünlerle uluslararası ödüllerin sahibi oluyor.  2009 yılından bu yana katıldığı tüm yarışmalardan tasarım ve fonksiyonellik alanında ödüllerle dönen marka bugüne kadar 150 uluslararası ödülün sahibi olarak başarısını global areneda tescilliyor. Silverline, Plus X, Reddot, Germany Design Awards, KitchenInnovation Award ve IF Design Award  gibi önemli organizasyonlardan her yıl önmeli ödülleri başarı zincirine ekliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113