• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Şemsettin Türkay'a önemli görev!

Şemsettin Türkay'a önemli görev!
Dünya Gençlik Konseyi Partiler, Vakıflar ve STK'lardan sorumlu Genel Başkan yardımcılığına Şemseddin Türkay getirildi.

Dünya Gençlik Konseyi merkez yönetimi kararı ile Şemseddin Türkay Partiler, Vakıflar ve STK'lardan sorumlu Genel Başkan yardımcılığına getirildi. Yeni katılımcılar ile gücüne güç katan konseyde İlerki günlerde yeni atamalarında yapılacağı bildirildi.

Sekiz ülke genelinde temsilciliği bulunan Dünya Gençlik Konseyinde Partiler,Vakıflar ve STK'lardan sorumlu Başkanlığına iş insanı Şemseddin Türkay getirildi. Pendik ve çevresinde sevilen ve sayılan bir iş insanı olan Türkay,artık Dünya Gençlik Konseyi için çalışmalarına devam edecek .

icin-688.jpg

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep,konsey olarak her geçen gün daha da güçlendiklerini ve yeni konsey üyesi arkadaşlar ile birlikte başarıya koşacaklarını söyledi. Celep " Sekiz ülkede temsilciliği bulunan ve gençler için kurulmuş olan Dünya Gençlik Konseyi her geçen gün daha da büyüyor ve kuvvetleniyor. Aramıza katılan iş insanı Şemseddin Türkay ile de güzel projeler yapacağız"dedi . 

Dünya Gençlik Konseyi çatısı altına girmiş olduğu için teşekkür eden Şemseddin Türkay ise ,gençlik yararına ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. 

Şemseddin Türkay kimdir ... 

Pendik'te bir dönem Belediye Başkan adayı olan Şemseddin Türkay, Türkaylar İnşaat ve Nas Tarım Hayvancılık şirketler Grubunun kurucusudur. İktisat Fakültesi kamu yönetimi bölümü mezunu olan Türkay aynı zamanda Diyarbakır ili Federasyonlar Derneğinin yönetiminde yer alıyor. İstanbul, Diyarbakır ve Batman'da da yatırımları olan Türkay bir çok sosyal sorumluluk projelerinde yer almıştır. 

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113