• BIST 10146.21
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Sağlık çalışanlarına döner ikramı.. Kaymakam horon tepti

Sağlık çalışanlarına döner ikramı.. Kaymakam horon tepti
Pendik'te sağlık çalışanlarına Petek Yemek Firması çalışanlarına döner ikramı yapıldı.

Pendik Devlet Hastanesi Kaynarca Polikliniği bahçesinde gerçekleştirilen döner ikramına Pendik Kaymakamı Dr.Hülya Kaya, Belediye Başkanı Ahmet Cin, Başhekim Dr.Salih Çalık, SGK Müdürü Gülay Toker, Sağlık Müdürü Dr.Gökhan lhan, doktorlar, hemşireler, sağlık personeli ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

icin-235.jpg

Covid 19 pandemisinin başlamasıyla birlikte zorlu bir sürece giren sağlık çalışanları pandeminin ilk gününden itibaren gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Zorlu pandemi sürecinde büyük emek veren sağlık çalışanları için PETEK YEMEK FİRMASI yönetim kurulu başkanı iş adamı Şerafettin Taştan'ın desteğiyle, Pendik Devlet Hastanesi Kaynarca Semt Polikliniği bahçesinde moral yemeği düzenlendi. Moral yemeğinde sağlık çalışanlarına döner ikramında bulunulurken, katılımcılar ve sağlık çalışanları eğlenceli anlar yaşadı. Yemeğe katılan Pendik Kaymakamı Dr.Hülya Kaya sağlık çalışanlarıyla birlikte horon teperek zorlu pandemi döneminin stresini attı. 

 icin-bir-014.jpg
"SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MORAL İÇİN BİR ARAYA GELDİK

 Pendik Kaymakamı Hülya Kaya, "Hafta sonu demeden insanlar dinlenirken sağlık çalışanları sokaklardaydı. Bugün hastanemizin bahçesinde sağlık çalışanlarımızla bir araya geldik. Tabii bu süreçte salgında sağlık çalışanlarımız çok büyük fedakarlıklar yaptılar. 7/24 saat sahadalardı. Çok yoruldular. Biz onlara bir moral, motivasyon vermek amacıyla bir araya geldik. Hem kendilerine hem ailelerine teşekkür ediyorum. Bu arada maalesef kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımız var. Onları da rahmetle, minnetle anıyorum. Allah rahmet eylesin. Yaklaşan bayram vesilesiyle de hepsinin bayramlarını tebrik ediyorum." diye konuştu.

icin-2-013.jpg

NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR

"Moral yemeğine katılım sağlayan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Yaklaşık bir buçuk yıldan beri dünyanın da uğraştığı, Türkiye'nin de içinde bulunduğu maalesef sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Bu süreyi de hakikaten sağlık çalışanlarımızın büyük gayretleriyle inşallah atlatma noktasına geldik. ve bu noktada bir hayırsever kardeşimizin bizi de davet etmek suretiyle burada sağlık çalışanlarımıza bugün bir ikramı oldu. Biz de davetli olarak katılmış olduk. Onlarla beraber olduk. Onlar ne kadar teşekkür etsek azdır. Ama hem hükümetimizin hem Sağlık Bakanlığımızın, Bilim Kurulumuzun bu konudaki çalışmaları sonuç vermeye başladı. İnşallah aşılama da belli bir noktaya geldikten sonra bu illetten dünya olarak da Türkiye olarak da kurtulmuş olacağız" dedi.

icicn-5.jpg

Sağlık çalışanları için düzenlenen moral yemeğini gerçekleştiren iş adamı Şerafettin Taştan, "Bizlerin sokağa çıkmakta, evimize gelen paketi almakta zorlandığımız bir dönemde insani bir gayretle çok güzel çalışmalar yapan sağlık çalışanlarımıza hem minnet duygumuzu belirtmek hem de yanlarında olduğumuzu hissettirmek için böyle bir ikramda bulunduk. Sağ olsun kaymakamımız başhekimimiz de bu konuda yardımcı oldular. Eğer bugünlere geldiysek onların güzel ve fedakar çalışmaları sayesindedir. Biz de bir teşekkür için yanlarında olmaya gayret ettik" dedi.

pendik-devlet-hastanesi-bahcesinde-saglik-7-14265685-o.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113