• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

POSOFLULAR KAHVALTIDA BULUŞTU

POSOFLULAR KAHVALTIDA BULUŞTU
Merkezi, Çamçeşme Mahallesi Özlem Sokak?ta bulunan Posoflular Derneği?nin üyeleri, dernek yönetimi tarafından tertiplenen kahvaltılı bir toplantıda buluştular.


İstanbul’daki Posofluların çoğunluğu yaz tatilini geçirdikleri memleketlerinden döndü. Bunu fırsat bilerek hemşehrileriyle biraraya gelmeyi arzulayan Anadolu Yakası Posoflular Derneği Yönetimi, tertipledikleri sezonun ilk kahvaltı programında, buluşup kaynaşma, dayanışma ve yıl içinde yapılacak etkinliklere dönük başlatılan proje çalışmaları ile ilgili kendilerine bir yol haritası çizme fırsatı buldu.

KENDİMİZE AİT MEKANIMIZIN OLMA ZAMANI GELDİ
İstanbul Anadolu Yakası Posoflular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Ferman Güner başkanlığında, üyeleriyle kahvaltı vesilesiyle biraraya gelerek, hemşehrilerine yeni bir proje sundu. Toplantıda derneğin kendi mülkiyetine sahip bir mekanının olma zamanının geldiğini söyleyen başkan Ferman Güner, “Bunun için tüm hemşehrilerimizi ve Posof’a gönül vermiş insanları, bu projeye desdek olmaya davet ediyoruz. En kısa zamanda, gerek Türkiye, gerekse Avrupa turuna çıkarak, tüm Posoflular ve Posof’a gönül vermiş insanların oluşturacağı potansiyeli harekete geçirerek, derneğimizin kendi  mülkiyeti olacak bir mekanı sağlayacağız.” ifadesinde bulundu.

PLANLI ÇALIŞMALAR UMUT VERİCİ
Başkan Güner, yıl içinde çeşitli faaliyetlerin de süreceğini belirterek, gelecek mart ayı içinde Posof’un kurtuluşunu görkemli bir törenle kutlayacaklarının müjdesini verdi. Toplanan kalabalık hemşehri gurubu, yapılan programlı ve planlı çalışmanın, hayli umut vereci olduğunu ve kendilerini oldukça heyecanlandırdığını ifade ettiler.
Dernek binasında toplanan Posoflular, kendi yörelerine has yaşadıkları bazı anılarını anlatarak, hoş bir pazar günü geçermenin mutluluğu ile bir daha ki toplantıda buluşma temennisiyle vedalaşarak ayrıldılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113