• BIST 11456.34
  • Altın 5888.672
  • Dolar 42.6734
  • Euro 50.1883
  • İstanbul 3 °C
  • Ankara -1 °C

Pis koku Haliç'e geri döndü!

Pis koku Haliç'e geri döndü!
İBB Başkanı İmamoğlu, önceki dönemlerde gerçekleşen çevreci yatırımlar sayesinde Uluslararası Enerji Ajansı nezdinde biriken İBB'ye ait karbon kredisini, 145 milyon TL karşılığında Hindistan'a sattı.

Göreve gelmelerinin üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen İstanbul'a elle tutulur bir hizmet sunamayan Ekrem İmamoğlu ve İBB yönetimi, geçmişte AK Parti tarafından yapılan ve görev süresi dolduğu için yarım kalan projelerin üzerine konarak 'Biz yaptık' algısı oluşturdu. Göreve gelmelerinden bu yana tüm ihalelerin şeffaf olacağını söyleyen İBB yönetimi, sessiz sedasız İBB'nin haklarını satışa çıkardı.

HANİ ŞEFFAFTILAR! ÇATIR ÇATIR SATIYORLAR

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ilk çevre icraatının 25 Haziran'da çevre denetim teknesine el koymak olduğunu öne süren Hasanoğlu, çevreye katkı sağlayan projeler yapıldığında karbon kredisi elde edildiğini anlattı.

Biriktirilen karbon kredilerinden ilave gelir elde edilebildiğini ifade eden Hasanoğlu, "Göreve gelince İBB'nin biriktirdiği karbon kredilerini Ekrem İmamoğlu ne yaptı? Sattı. Ne kadar? 8,5 milyon dolar değerinde karbon kredisi sattı, 145 milyon lira. Ekrem İmamoğlu'ndan böyle bir açıklama duyan var mı? Hani şeffaftı bunlar? Çatır çatır satıyor Ekrem Bey, sessiz sedasız." dedi.

HALİÇ FİYASKOSU

AK Parti İstanbul'da görevi devraldığında kokudan yanından bile geçilmeyen Haliç'i su sporları yapılacak seviyeye getirerek temizledi. CHP'li İBB'nin yönetiminde ise pis ve koku yayan Haliç geri döndü.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun ikinci çevre icraatının Haliç'i simsiyah hale getirmek olduğunu ifade eden Hasanoğlu şu açıklamalarda bulundu:

"Hemen çıkıp 'Alg patlaması var' dediler. Defalarca Haliç'in maviliğinin yerine siyah su görüntüleri medyada yer aldı. Haliç'e çöp suyu döküldüğünü tespit ettik. Seymen'den 75-80 kilometre, 3 bin ton atık suyu alıyorlar, getiriyorlar Kemerburgaz'a. Kemerburgaz'da da eski arıtma tesisi var. Onu da çalıştırmadan İSKİ'nin kanalına veriyorlar. İSKİ'nin kanalından artan Haliç'e geliyor. Haliç'te patlayan algler değil, CHP'li İBB yönetimi. Beceriksizliğini kapatmak için trol ordularıyla milletin kafasını karıştırmaya çalışan algı operasyonu, 6'lı masanın İstanbul şubesi oldu."

Seçim öncesi çevre ve ulaşım konusunda verilen çok fazla vaadin yerine getirilmediğini kaydeden Hasanoğlu, AK Parti'nin ise 450 millet bahçesi yaptığını anımsatarak, "Bu millete, Recep Tayyip Erdoğan'ın armağanıdır bu." şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Pendik'te Engelliler Günü'ne Özel Maç: Ahmet Cin de Sahada!04 Aralık 2025 Perşembe 14:14
  • Yenişehir Ampute Futbol Sahası Yenilendi03 Aralık 2025 Çarşamba 14:10
  • 22 Okula Basketbol ve Voleybol Sahası03 Aralık 2025 Çarşamba 14:03
  • PENDİK'E YENİ KÜTÜPHANE03 Aralık 2025 Çarşamba 12:54
  • Tarihin En Güçlü Rolls-Royce’u Türkiye'de!03 Aralık 2025 Çarşamba 12:00
  • Şanlıurfa’da Elektrik Direkleri Hırsızların Hedefi Oldu03 Aralık 2025 Çarşamba 11:51
  • Kasım İndirimlerinde Şikayet Rekoru: 40 Bini Aştı!02 Aralık 2025 Salı 14:00
  • PESİAD'tan inşaat sektörü buluşması!27 Kasım 2025 Perşembe 17:00
  • Katoliklerin ruhani lideri Papa yarın Türkiye'de26 Kasım 2025 Çarşamba 12:36
  • Sıcaklıklar daha da artıyor!20 Kasım 2025 Perşembe 11:17
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113