• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Peyami Safa'da Anneler Günü

Peyami Safa'da Anneler Günü
Tuzla İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Peyami Safa İlkokulu'nda gerçekleştirilen "Anneler Günü" Programı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Okul idaresi, öğretmenler, Okul Aile Birliği üyeleri, öğrenciler ve çalışanların emek ve katkılarıyla gerçekleşen "Anneler Günü" programına Milli Eğitim Şube Müdürü Turan Çetiner, Halk Eğitim Müdürü Metin Çangır, okul müdürleri Gökay Yılmaz, Aykut Beşiroğlu, Aziz Şayan, Şentürk Eşiçok, Mustafa Aslan, İsmail Bakan, Beşir Toruk, Yılmaz Ünlütürk, Emin Ferit Peker, Kadın Okul Müdürlerim Ayşe Palacı, Pınar Ertan Akyayla, Gülşen Rabia Çatak, Nebahat Türk, Şeyda Uzun, Zeynep Aslan, Aslı Kaplan, Meral Mayir, Mahalle Muhtarı Muammer Pehlivan, Okul Aile Birliği  fahri başkanı Maksut Koçal ve çok sayıda veli katıldı.

icin-667.jpg

Okul Müdürü Bülent KARA, program dolayısıyla bir konuşma yaptı. Müdür Kara, konuşmasında şunları kaydetti; 

"Böylesine anlamlı bir programın okulumuzda gerçekleşiyor olmasının   heyecanını ve onurunu bütün paydaşlarımızla birlikte yaşadığımızı ifade etmek istiyorum
Özgüveni yüksek, başarılı ve en mutlu öğrencilerin içerisinde bulunduğu  okulumuzun elbette annelerinin de çok mutlu olduğunu biliyoruz. Bu bağlamda Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 Vizyon Programı doğrultusunda okullarımızda oluşan ve oluşacak olan mutluluğun bütün ülkemize ve coğrafyamıza hakim olmasını Rabbimden diliyorum. 

icin-4-049.jpg

Biz inanıyoruz ki Annelerimizin mutlu olduğu her yerde mutluluk vardır.
 İlk ve ebedi öğretmenlerimiz,  karşılıksız sevginin yegane temsilcisi ve kapısını açmasını bilene Cennet olan siz kıymetli  annelerimizin anneler gününü kutlar saygıyla ellerinizden öperim.

icin-3-089.jpg

Programın hazırlanmasında büyük emek ve katkı sunan çok değerli öğretmen arkadaşlarımıza, Okul Aile Birliğimizin çok kıymetli başkanı Neslihan Şamlı'ya, Okul Aile Birliği yönetimindeki değerli velilerimize ve öğrencilerimize şükranlarımızı sunuyoruz."

icin-2-138.jpg

icicin-7.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113