• BIST 10173.42
  • Altın 2448.97
  • Dolar 32.2743
  • Euro 34.9166
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Penmab büyük düşünüyor

Penmab büyük düşünüyor
Pendik Markalar Bereberliği 2016 vizyon lansman toplantısı 16 aralık Çarşamba Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezinde gerçekleşti.

Penmab’tan  vizyon lansman  toplantısı

Pendik Markalar Bereberliği 2016 vizyon lansman toplantısı 16 aralık Çarşamba  Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezinde gerçekleşti.

Toplantıya Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atilla İpek, Pendik Emniyet Müdürü Ahmet Irmak, Pesiad yöneticileri, Aysiad Yöneticileri, sivil toplum temsilcileri ile çok sayıda Penmab üyesi katıldı.

ppp0025.png

Programda bir konuşma yapan Benmab Yönetim Kurulu Başkanı Selim Halıcı, Pendik Markalar Beraberliğinin bugüne kadar yaptıklarını ve bundan sonra yapacaklarını anlattı. 2016 yılı hedeflerini de açıklayan Halıcı, önce Pendik’te birlik oluşturmayı hedeflediklerini, bu birlikteliği İstanbul, Türkiye ve Dünyaya örnek teşkil edecek bir şekilde gerçekleştireceklerini söyledi. PENBAM Başkanı, hedeflerini gerçekleştiebilmek amacıyla yoğun bir çalışma içerisinde olduklarının altını çizdi.

Pendik Kaymakamı Osman Tunç, "İnsanlara faydalı olan her türlü oluşumu taktirle karşılıyor ve elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Penmab’ta bunlardan birisi ve güzel bir beirlik oluşturmuşlar. Yolları açık olsun, umarım genç girişimci esnafımız yaptıkları ve yapacaklarıyla toplumumuza diğer kurumara örnek olur."dedi. 

Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atilla İpek, "Pendik İstanbul Anadolu Yakası'nın  merkezi haline geldi. Pendik’e Sakarya’dan Kocaeli’nde alışverişe gelenler var. Penmab, bu  beraberlikle ilçemize önemli katma değer katacaktır. Genç  girişimci kardeşlerimizi cani gönülden destekliyoruz." dedi.

pen-0004.png

Daha sonra PENMAB  Sanayi dalında Sultanlar Grup ve Gedik Holding, esnaf dalında Uzunlar Kebap olmak üzere üç ayrı firmaya ödül takdim etti. Sultanlar Grup adına Ödülü Faruk Yıldız ve Mücahit Yıldız birlikte alırken, Gedik Holding’in ödülünü  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurettin Beşinci aldı. Uzunlar Kebap’ın ödülünü ise işletmeci Kemal  Öz aldı.

penmab-020.png

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113