• BIST 9902.07
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Pendikli Elektrik İşletmesi ulusal projelere imza atıyor

Pendikli Elektrik İşletmesi ulusal projelere imza atıyor
Pendik Kurtköy'de faaliyet gösteren bölgenin en büyük elektrik firmalarından olan Eleksan Elektrik, ulusal ve uluslararası faaliyet gösteren dev işletmelerin çözüm ortağı olmuş durumda.

Kurtköy Bölgesinde yaklaşık 22 yıldır faaliyet gösteren Eleksan Elektrik, büyümeye devam ediyor. Türk Hava Yolları, Türkiye Petrolleri ve USHAŞ gibi dev işletmelere altyapı hizmeti sunan ve çözüm ortağı olan Eleksan Elektrik, bölgemize değer katıyor. Önümüzdeki günlerde, yeni projelerin altına imza atmaya hazırlandıklarını kaydeden Eleksan Genel Müdürü Mehmet Aydın, şunları söyledi; 

icin-mehmet.png

"Eleksan Elektrik işletmemizi 2000 yılında şahıs firması olarak İstanbul-Pendik’te kurmuş bulunmaktayız. Daha sonra da limited firma olarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Taahhüt mühendisliği alanında katma değeri yüksek projeler hedefleyen firmamız, kısa sürede önemli projelere imza atmayı başarmıştır. Orta gerilim, alçak gerilim, veri merkezleri ve teknolojik sanayi merkezleri ana iş kollarımızdandır. Hizmet verdiğimiz özel kuruluşların yanında; THY, Türkiye Petrolleri, USHAŞ gibi resmi  iştirakli kurumlar ile de önemli projeler sürdürmekteyiz.

icin-umit-mehmet.png

Bölgenin bir diğer ihtiyacı olan malzeme tedariki konusunda da 500 metrekare satış mağazamızda toptan ve perakende satış  hizmeti vermekteyiz. Bir çok öncü marka ile bayilik anlaşmalarımız devam etmektedir.

Kurumsal müteahhit ve resmi kuruluşların yanında iç piyasa işlerine de mühendislik çözümleri getirerek, daha konforlu ve ekonomik projeler yapmayı amaç haline getiriyoruz.

icin-dubudus-001.jpg

Bu anlamda hem elektrik mühendisliği ve taahhüt uygulamaları ve hem de malzeme tedariki noktasında sektöre hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz." ifadesinde bulundu.

icin-dukkan-ic.jpg

Firma yetkikileri her türlü elektrik ihtiyacı için gerek toptan gerekse perakende hizmet verdiklerini de söyleyerek, ihtiyaç duyulması halinde www.eleksanelektrik.com.tr adresinin ziyaret edilebileceğini ifade ettiler.

icin-dis.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113