• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

PENDİK'İN İLK ÖZEL HASTANESİ 16 YAŞINDA

PENDİK'İN İLK ÖZEL HASTANESİ 16 YAŞINDA


Programda bir konuşma yapan hastane Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yılmaz, “ Hastanemizin 16. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle bu mekanın düzenleyen halkla ilişkiler müdiresi Büşra Arslan ve Ayşe Bayındır başta olmak üzere tüm hastane personelinin en kalbi duyugularımla kutluyorum. Sağlık çalışanları olarak hepinizi, bu onurlu mesleğe kendini adamış insanlar olarak tebrik ediyorum. Deneyimli ve özverili kadrosu ile hastalarına her zaman en iyi hizmeti sunan Pendik Şifa Hastanesi’nin, 16 yıldır verdiği sağlıklı hizmetinde, halkımızın teveccühünü kazanmasında, sizlerin çok büyük katkıları bulunmaktadır.” dedi. 
Yılmaz, “ Pendik’in ilk özel hastanesi olma özelliğini taşıyan hastanemiz, yapılan çalışmalarla sürekli isminden söz ettirmiş ettirmeye de devam edecektir. Biz ilkleri yaptık yine bir ilki Pendik’te gerçekleştirdik,  Özel Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini kurduk. Sağlıkta yenilikleri getirmeye devam edeceğiz, böyle bir kurumun başında olmaktan gurur duyuyorum ve sizler gibi tecrübeli sağlık personeline sahip olmaktan ayrıca çok mutlu ve bahtiyar oluyorum.” ifadesinde bulundu.
Daha sonra, 16. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla, başta hastane kurucuları olmak  üzere, başhekim, başhemşire, doktorlar ve tüm hastane çalışanlarının katıldığı kutlama programı gerçekleştirildi. Çiçeklerle süslenmiş mekanda çeşitli ikramlarda bulunuldu ve pasta kesildi. ?? Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yılmaz,  hastanenin 16. Kuruluş yıldönümü nedeniyle hastane personeliyle biraraya gelerek bu önemli günde hep birlikte hoşça vakit geçirdiler.
Pendik’in ilk özel hastanesi olan Şifa Hastanesi, her geçen gün artan hizmet kalitesi ile de dikkati çekiyor. Yeniliklere açık yönetim kurulu başkanı Süleyman Yılmaz, sağlık alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek, gelişmiş teknolojiyi hastane bünyesine kazandırıyor.
Yüzde yüz hasta memnuniyeti odaklı hizmet sunan Pendik’in ilk özel hastanesi, bu konuda refiklerini de geride bırakmış durumda. Şifa’nın sürekli artan grafiği Pendik içinde memnuniyet verici bir durum olarak değerlendiriliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113