• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Pendik?in altyapısında öncelik AYEDAŞ, İGDAŞ ve İSKİ?ye

Pendik?in altyapısında öncelik AYEDAŞ, İGDAŞ ve İSKİ?ye
İGDAŞ, AYEDAŞ, İSKİ ve Türk Telekom gibi işletmelerin hizmetlerini tamamlaması için Pendik Belediyesi, altyapı çalışmalarında bu kurumlara öncelik veriyor. Alınan bu kararla, hem ?yap-boz? olmaması, hem de kaynakların etkili ve verimli bir şekilde kullanı


Alınan bu kararla, hem ‘yap-boz’ olmaması, hem de kaynakların etkili ve verimli bir şekilde kullanılması hedefleniyor.
Bugüne kadar gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları ile Pendiklilerin günlük hayatını kolaylaştırmaya gayret eden Pendik Belediyesi, İGDAŞ, AYEDAŞ, İSKİ ve Türk Telekom gibi işletmelerin çalışmalarını tamamlaması için, fiziki düzenleme ve yenileme çalışmalarının hızını düşürdü. Böylece gereksiz yere yap-boz işlemi gerçekleştirilmeyecek ve bu sayede belediye bütçesinden tasarrufu sağlanacak.
“Amacımız, kaynakları
doğru kullanmak”
 Konuyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, Pendik’in daha da modern bir ilçe olması noktasındaki projelerin devam edeceğini, ancak bazı altyapı çalışmalarına ilçedeki diğer kurumların fiziki faaliyetlerini tamamlaması için bir süreliğine ara verileceğini söyledi.
Yapılanı bir daha
sökmek istemiyoruz
 Alınan bu kararla, sürdürülen planlı ve programlı sistem sayesinde elde edilen tasarrufun daha da artırılmasının hedeflendiğini belirten Şahin; “Altyapı çalışması yapan tüm kurumlarla görüştük ve projelerinizi bitirin dedik. Kendilerine 2010 yılının sonuna kadar süre verdik. Yaptığımızı bir daha sökmeyelim diye, bu kararı aldık. Amacımız, vatandaşlarımızın sağlık, güvenlik, konfor gibi ihtiyaçlarını, kaynakları doğru kullanarak gerçekleştirmek.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113