• BIST 9693.46
  • Altın 2513.441
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7723
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Pendik'e yeni İmam Hatip Lisesi

Pendik'e yeni İmam Hatip Lisesi
İsmail Biçer Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kurtköy mahalle merkezinde olmasının avantajı ile Pendik’in her noktasından ulaşım konusunda öğrenciler için kolaylık sağlıyor.

PENDİK’TE YENİ OKUL, YENİ SOLUK

Pendik Kurtköy'de eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren İsmail Biçer Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi, yeni sezonda oldukça iddialı. Okul Müdürü Kürşat Uslu, nitelikli eğitimci kadrosuyla öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırlamayı hedef edindiklerini söylüyor.

Müdür Kürşat Uslu, okulla ilgili gazetemize şu açıklamaları yaptı; 

Okulumuzun Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi olması bölgesinde merkezi kayıt ile alan başka okul olmaması da okulumuzun geleceği açısından önemli bir yer tutmaktadır. Bünyesinde 4 derslik anasınıfı, 8 derslik ortaokul ve lise bulunmaktadır. Anasınıfları okulun diğer birimlerinden bağımsız bölüm halinde hizmet verecektir. Okulumuzun sınıflarının mevcut olarak kalabalık olmaması okulumuza butik ve kolej havası katmaktadır. Ortaokullarımızın ve liselerimizin bulundukları katlar ayrı olup her kademe kendi içerisinde eğitimine devam etmektedir. Bu sene için anasınıfı, ortaokul ve lise kayıtlarımızın yoğun olması beklenmektedir. Bunun en büyük sebebi bölgede ihtiyaç duyulan Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesine ihtiyaç ve eğitim-öğretimde gayretli okul idaresi, genç ve idealist öğretmen kadrosudur. Ayrıca yeni açılacak olan anasınıflarına da bölgede hem yeni hem de var olan çocuk nüfusu göz önüne alındığında ilginin büyük olması beklenmektedir. Okulumuzun 8. Sınıfından mezun öğrencilerimiz proje liselerine girebilmek için LGS (Lise Giriş Sınavı) na girmişlerdir. Başarılı sonuçlar elde etmeleri beklenmektedir. LGS sonuçlarına göre okulumuzda devam etmek isteyen öğrencilerimiz de okulumuzda devam edebilecektir. İmam Hatip Lisesi ruhuna yakışan, milli ve manevi değerlerine bağlı ve bu değerleri gelecek nesillere aktarabilen nesiller yetiştirmek okulumuzun en büyük hedefidir.

icin-729.jpg

Akademik anlamda da okulumuz gerek dyk (destekleme ve yetiştirme kursları) lar gerekse birebir öğrenciler ile ilgilenmeleri neticesinde hem LGS hem de YKS hedeflerine en üst noktalar olarak belirlemiş ve ona göre çalışmalarını planlamakta ve yürütmektedir. Sosyal, kültürel ve sportif anlamda da gelecek eğitim öğretim yılı da yoğun geçecektir. Yeni açılan okulumuzun yeni bakış açısı, vizyonu  ile yeni öğrencilerini beklemektedir." dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113