• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

“Pandemiye rağmen yatırımlarımızda yüzde 50’ye yaklaştık.”

“Pandemiye rağmen yatırımlarımızda yüzde 50’ye yaklaştık.”
Kaymakam Dr. Hülya Kaya’yla birlikte muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik’e 2020 yılı için 200 milyon TL’lik yatırım hedeflediklerini belirterek “Pandemiye rağmen yatırımlarımızda yüzde 50’ye yaklaştık.” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Cin, Kaymakam Dr. Hülya Kaya’nın düzenlediği programda muhtarlarla bir araya geldi. Geçtiğimiz ay göreve başlayan Kaymakam Dr. Hülya Kaya’ya tekrar hayırlı olsun dileklerini sunan Başkan Ahmet Cin: “Pendik’te tüm kurumların birbirleriyle uyumlu çalışma geleneği var. Aynı zamanda tecrübeli muhtarlarımız var. İnşallah, hep birlikte bundan sonra daha iyi şeyler yapacağız.” dedi. Kaymakam Dr. Hülya Kaya da muhtarlara teşekkür ederek pandemi sürecinde kendilerinden daha fazla destek beklediklerini söyledi.

Üç spor kompleksi bitti, ikisi devam ediyor

Bir soru üzerine Pendik Belediyesi yatırımlarına değinen Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Son dönemlerde bütün ağırlığımızı pandemiyle mücadeleye verdiğimizi söyleyebilirim; ama tabiki yapmamız gereken belediyecilik faaliyetlerini de yapıyoruz. Şu anda 2020 senesi için 200 milyon TL’lik yatırımımız var. Pandemi süreci olmasına rağmen yatırımlarda yüzde 50’ye yaklaşmış durumdayız.” dedi. Konuşmasında ayrıntı da veren Başkan Ahmet Cin, 3 spor kompleksinin bittiğini, ikisinin ise devam ettiğini ifade ederek “Yayalar, Güllübağlar ve Kavakpınar Spor Kompleksleri bitti. Sanayi Mahallesi ve Kaynarca Mahallesi’ndekiler devam ediyor. Başta Kemal Tahir Kütüphanesi olmak üzere kütüphanelerimizde revize yaptık. Bunların dışında asfalt, park çalışmaları, ilaçlama olsun faaliyetlerimiz devam ediyor. 9 ekip kurduk ve bu ekipleri 4 bin sokak ve caddenin tüm eksikliklerini tespit edip giderilmesine yönelik çalışma yapıyor.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113