• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Özel Burak Anaokulu Viaport gösterileri nefes kesti

Özel Burak Anaokulu Viaport gösterileri nefes kesti
Özel Burak Anaokulu öğrencileri, Viaport?taki KİPA Alışveriş Merkezi?nde çeşitli gösteriler yaptılar ve yıl içerisinde öğrendikleri el becerisine yönelik eserleri sergilediler.

EĞİTİMDE KALİTE ÖNEMLİ
 Pendik Yenişehir Mahallesi’nde eğitim faaliyetini sürdüren Özel Burak Anaokulu, kaliteli bir eğitim hizmeti veriyor.
Hizmete girdiği günden bu güne, eğitim kalitesini sürekli yükselten okul yönetimi, öğrencilerinin her yönden gelişimi için azami gayret gösteriyor.

Anaokulu öğrencileri, geçtiğimiz 23 Nisan’da, Viaport’taki KİPA Alışveriş Merkezi’nde, güzel bir etkinlik gerçekleştirdi.
BAKIN, BİZLER NELER YAPIYORUZSmile
 Öğretmenleriyle birlikte KİPA’ya gelen minikler, yıl içerisinde öğrendikleri oyunları icra ettiler. Alışveriş merkezine gelenlerin dikkatini çeken minikler, yaptıkları gösterilerle adeta büyülediler.
Minikler ayrıca, sergi de açtılar. Okulda öğrendikleri maket evler, çeşitli oyuncaklar ve süslemelerden oluşan sergi, vatandaşlar tarafından beğeniyle gezildi.
Yarının büyükleri ve Türkiye’nin geleceği olan çocukları en iyi şekilde eğiterek, ilköğretime ve yarınlara hazırladıkladırını kaydeden Burak Anaokulu Müdiresi Nurcihan Mutlu, gazetemize bir açıklama yaptı.
Mutlu yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Eğitim, ailede başlayıp, okulda devam ettiği bilinciyle hareket ettiğimiz okul öncesi yolculuğumuzda, okul-veli işbirliği içinde çalışmanın, öğrencilerimizin gelişimleri ve eğitimleri için çok önemli olduğunu biliyoruz.

GELECEĞE HAZIRLANIYORLAR
 Anaokulumuzda sunduğumuz, fiziksel, sosyal ve akademik fırsatlar ile eğlenirken öğrenmenin, öğrenirken de  büyümenin verdiği coşkuyu yaşayan çocuklarımız, yaşamlarında karşılaşabilecekleri sorulara farklı açılardan bakabilmenin yollarını da öğreniyorlar.
Her geçen gün bir yeniliğin eklendiği, bilgilerimize bir yeni bilginin yerleştiği, sevginin ve iletişimin, her gün biraz daha önem kazandığı sosyal yaşamımızda, çocuklarımızı da içinde yaşadıkları hayata adapte edecek eğitim çalışmaları ve sosyal etkinlikleri uyguluyoruz.

YAŞAYARAK ÖĞRENİYORLAR
 Etkinliklerde kullanmakta olduğumuz malzemeleri, çocuklarımızın var olan kapasitelerini ortaya çıkarmalarına, kendine güvenmelerine ve kendilerini özgürce ifade etmelerine olanak sağlayacak şekilde düzenliyoruz. Merak edip soru sorarak, araştırarak, dokunarak, tadarak, izleyerek, deneyerek, görerek ve en önemlisi yaşayarak yeni bilgiler keşfetmelerine olanak sağladığımız çocuklarımız ile birlikte öğretmenlerimiz de bu keşfe katılarak, onların heyecan ve coşkularını paylaşıyor.”



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113