• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

Öğrenciler ödüllendirildi

Öğrenciler ödüllendirildi
Tuzla Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı?nın, Tuzla?da eğitim gören başarılı öğrenciler için 15 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlemiş olduğu Yaz Okulları Kampı, geçtiğimiz hafta cuma günü sona erdi.


130 ÖĞRENCİ GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Tuzla Şifalı Sular Kaplıcaları ve LCW’nin katkılarıyla 4 etaptan oluşan kamp, başarıyla tamamlandı. Kamp boyunca, sabah jimlastiği, yüzme, masa tenisi, müzik dersi, kitap okuma, badminton, tenis, basketbol, voleybol, futbol, satranç, çeşitli eğlence oyunu ve yarışmaların yanı sıra, 1453 Panaroma İstanbul ve Miniatürk Müzeleri’ne geziler yapan öğrenciler, gönüllerince eğlenerek ve arkadaşlarıyla hoşça vakit geçirerek, başarılarının en güzel şekilde ödüllendirilmesinin mutluluğunu yaşadılar.
Kampa katılan öğrenciler, çalıştırıcı öğretmenler İbn-i Sina İlköğretim Okulu’ndan beden eğitimi öğretmenleri Ufuk Gersman ve Taner Aygün ile ilçe spor koordinatörü Habib Işık nezaretinde, yaklaşık bir ay boyunda eğlenmenin ve sosyal aktiviler gerçekleştirmenin doyumsuz tadına vardılar.

BAŞARILAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, vakfın yaz okulu uygulamasıyla, birden çok amaç ve güzelliklerin birarada gerçekleştirildiğini kaydederek, “Proje kapsamında, 130’u bulan takdirname ile sınıfını geçen, ilçemizi il düzeyinde yapılan kültürel, sosyal ve sportif yarışmalarda başarıyla temsil ederek, dereceye giren başarılı öğrencilerimiz, bu kampa katılmışlardır. Dolayısıyla, düzenlenen kampla öncelikle başarının ödüllendirildiği mesajı, tüm çocuklarımıza verildi. Bunun yanı sıra gerçekleştirilen sosyal aktiviteler ve eğlencelerle çocuklarımız, doyasıya eğlendiler ve son derece mutlu bir şekilde kampımızdan ayrıldılar. Çocuklarımızın başarılarının, ailelerinin bu başarıda artan ilgi ve duyarlılıkta katkılarının ve sevgilerinin devamını diliyorum. Bu sağlıklı ortamlarda yetişen nesiller, geleceğimize daha bir güvenle bakmamızı sağlayacaktır.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113