• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Öğrenciler müdüre not verdi

Öğrenciler müdüre not verdi
Gülizar Zeki Obdan Lisesi?nin başarılı müdürü Bekir ÇİÇEK, bir yeniliğe daha imza attı. Okulda anket çalışması yaptıran ÇİÇEK, ?Okul müdürünüzden memnun musunuz? Okul müdürünüzün değişmesini istiyor musunuz?? gibi sorular yöneltti. Anket sonucunda öğrenci

Bekir Çiçek, çok önemli projelere imza atan müdür olarak biliniyor. Okulda gerçekleştirdiği çalışmalarla Gülizar Zeki Obdan Lisesi’ni, Pendik’in en nitelikli ve tercih edilen liselerinden birisi haline getirdi.

OKUL MÜDÜRÜNÜN DEĞİŞMESİNİ İSTİYOR MUSUNUZ?

Çiçek, şimdi de kendi ve idarecilerin performansını ölçmek amacıyla, okulda anket yaptırıyor. Ankette, öğrencilere sorulan sorulardan bazıları; “Okul çalışmaları ile ilgili toplanan katkı payını doğru buluyor musunuz? Katkı payının okul ihtiyaçları için kullanıldığına inanıyor musunuz? Okul yönetimini başarılı buluyor musunuz? Müdürü başarılı buluyor musunuz? Ya da çalışmalarından memnunmusunuz? Okul müdürünün değişmesini istiyor musunuz? Rehberlik hizmetleri ile ilgi görüşleriniz nelerdir?”
Ankete, öğrenciler evet yada hayır şeklinde isim belirtmeden cevap verecekler. Verilen cevaplar neticesinde, Bekir Çiçek’in performansı % 50’nin altında kalırsa, müdür okul değiştirmek için milli eğitim müdürlüğüne talep de bulunacak.

OKUL BAHÇESİNE MODERN KÜTÜPHANE


Öte yandan Gülizar Zeki Obdan Lisesi yönetimi, okul bahçesindeki boş alanı, çok anlamlı bir şekilde değerlendirdi. Okul Müdürü Bekir Çiçek, bölgedeki üç mahalle öğrencilerine hizmet verecek şekilde tasarlanan modern bir kütüphaneyi, okul bünyesine kazandırdı. Aynı anda 80 kişinin faydalanabileceği, önemli kaynak eserleri bünyesinde barındıran, internet bağlantısı bulunan kütüphane, büyük bir eksikliği de giderdi. Son derece modern bir şekilde donatılan kütüphanenin sınıf ve okul alanından bağımsız olması, öğrenciler için önemli bir avantaj.

Öğrenciler, derslerine yardımcı olabilecek kaynak eserleri, kütüphaneden kolaylıkla temin edebilecekler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113