• BIST 10045.74
  • Altın 2412.135
  • Dolar 32.2988
  • Euro 34.6561
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Oğlunun katilinin aramaya geldi katil kendisi çıktı

Oğlunun katilinin aramaya geldi katil kendisi çıktı
ATV'deki Müge Anlı ile Sert programına oğlu Engin Karakollu'nun katilini aramaya çıkan baba Arif Karakollu itirafı ile kan dondurdu.

ATV Ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programına bu kez Engin Karakollu cinayeti damga vurdu. Engin'i aramak için önce kızkardeşi ve annesi Müge Anlı'nın kapısını çaldı. Dün de onlara babaları Arif Karakollu katıldı. Canlı yayında gelen itiraf ile anne ve kızı krizler geçirdi. Baba ise öz oğluyla ilgili kirli sırrını bakın nasıl anlattı:

Yaklaşık 15 aydır haber alınamayan Engin Karakollunun başına ne geldiğini öğrenmek isteyen anne Şazımat Karakollu ve kız kardeşi Müge Anlı'nın programına katıldı. Nevşehir'de yaşayan Engin Karakollu sırra kadem basmıştı. 

Müge Anlı bugün ekranda şüpheleri üzerine çeken Engin'in babası Arif Karakollu'yu itiraf ettirdi. Oğlunun katilini bulmak için yayına katılan Arif Karakollu, 'katilin kendisi olduğunu' söyledi ve şunları anlattı:

-Engin hayatta değil. Her gün geliyordu psikolojik sorunu vardı. Ben her gün yemeğini yapıyorum yumurtasını haşlıyorum ama her gün 4 sefer gelip huzursuzluk çıkartıyordu.

-Bir gün gece geldi. Zaten can korkusuyla yatağın altında tüfek var. Kendimi emniyete almak için saklıyordum. Sonra yine geldi bende kaçarken bir el ateş ettim döşünden vurdum hemen öldü. Tek kurşunla öldü.

-Öldürdükten sonra öptüm sonra mandıranın yanına gömdüm. Çuvalların orada 1 metre kazdım gömdüm. Üstüne saman çuvalları örttüm.

-Huzursuz oldum vicdan azabı çektim. Evde bile huzursuz oldum yatamadım. Bana kimse yardım etmedi sürükledim kendim gömdüm. 

Baba canlı yayında oğlunu nasıl öldürdüğünü anlatırken, katilin kimliğini öğrenen anne ve kız kardeşi sinir krizi geçirdi. Tüm bu itiraflardan sonra Arif Karakollu eşinden helalik istedi ve canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Bahçelievler Emniyet Müdürü cinayet buro ekipleri canlı yayında Arif beyi tutukladı. Arif bey polis otosuna binerken "İçerim yanıyor" dedi. Nevşehir'den jandarma ekiplerininde Arif beyi almak için yola çıktığı açıklandı.

Bu arada Nevşehir İl Jandarma komutanlığı ailenin yaşadığı eve gidip incelemelerde bulundu.

Kaynak:İnternethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113